Townes Van Zandt - Anthology 1968-1979 (2001)

Folk

38. Who Do You Love
  39. When She Don't Need Me
  40. Snake Song
Father McKenzie
Ik kèn veel te weinig van deze prima singer-songwriter, die helaas ook al wijlen is.... ik denk deze maar eens te bestellen en me wat méér in zijn werk te verdiepen.

Zijn hier nog echte fans die me nog andere leuke albums kunnen aanbevelen?

beaster1256
rain on a conga drum is live en voor mij zijn beste maar moeilijk op cd te vinden

avatar van citizen
Heb hiervan een geboxt exemplaar, uitgebracht by Charly. Beetje wisselend gevoel bij deze man. Sommige songs blijven voor altijd overeind, neem Kathleen of To Live is To Fly, maar niet alles is geweldig. Het leuke is dat dit gegeven ook wordt aangestipt in het begeleidend boekwerk. Er is gepoogd een zo compleet mogelijk beeld van zijn werk te geven, dus ook met songs van een mindere kwaliteit. Nou ja, over smaak valt te twisten, nietwaar?
Persoonlijk draai ik deze erg weinig. Wat nog wel regelmatig langskomt is zijn liveplaat uit Houston. Daar valt alles op zijn plaats; locatie, soberheid, breekbaarheid.