The Darkness - The Platinum Collection (2008)

Label: Warner Bros.

1. I Believe in a Thing Called Love (3:38)
  2. One Way Ticket (4:26)
  3. Love Is Only a Feeling (4:19)
  4. Is It Just Me? (3:06)
  5. Growing on Me (3:30)
  6. Girlfriend (2:34)
  7. Get Your Hands Off My Woman (2:47)
  8. Black Shuck (3:21)
  9. Givin' Up (3:35)
  10. Stuck in a Rut (3:18)
  11. Friday Night (2:56)
  12. Love on the Rocks with No Ice (5:57)
  13. Holding My Own (4:56)
  14. Knockers (2:45)
  15. Dinner Lady Arms (3:17)
  16. Seemed Like a Good Idea at the Time (3:35)
  17. Hazel Eyes (3:27)
  18. Bald (5:33)
  19. English Country Garden (3:07)
  20. Blind Man (3:25)
  21. Christmas Time (Don't Let the Bells End) (3:34)
avatar van Bartjeking
Deze release slaat echt nergens op zeg. Ze hebben maar 2 albums gemaakt. Beetje eenzelfde situatie als met het best of album van the Libertines.

avatar van djarend
ach ja, je hebt gelijk Bart, maar hij kost ook maar 5,95 , meer is ie ook niet waard

bikkel
Volgens mij is dit 1 grote grap geweest.The Spinal trap van de nieuwe eeuw.Retro ok, maar dit is wel heel bar.

Enige voordeel is dat je dan een cd hebt waar Christmas Time ook op staat. Dat is wel een gaaf nummer, is nooit op een album verschenen. Verder slaat het natuurlijk nergens op, ze hebben maar 2 albums.

Stijn_Slayer schreef:
Verder slaat het natuurlijk nergens op, ze hebben maar 2 albums.

Nouja.. zo heb je wel het beste op 1 schijf!

Wat ik van ze ken vind ik zeer goede camp.

In Duitsland heb ik deze voor 3,99 gekocht, dat zijn nou leuke prijzen voor dit soort bandjes.

Natuurlijk is het grotendeels crap, zo vond ik op het 1e album de 1e 5 nummers leuk en de rest crap. Op het 2e album alleen het 1e nummer... En dan Christmas Time nog, mijn favoriete kerstnummer

Maar voor 4 eurotjes kan ik mij hier (evt. met de skipknop) goed mee vermaken, ik vind de gitaarsound altijd heel erg gaaf klinken. Justin Hawkins was verder natuurlijk wel een ongelofelijk charismatische frontman en kan een heel aardig nootje zingen

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Stijn_Slayer schreef:
Dit zijn dan dan ook de twee volledige albums plus de kerstsingle op één CD . Wel vreemd dat de samensteller de tracklists volledig door elkaar heeft gegooid.