Ocean Colour Scene - Live (2004)

Alternatieve titel: One for the Road

17. Hundred Mile High City
  18. The Day We Caught the Train
  19. Robin Hood
avatar van Droombolus
Ik vind OCS een leker bandje, zo langzamerhand komen er steeds meer van hun CDs bij me in de kast te staan. Eigenlijk verwachte dat ze bij hun optredens kwa sfeer een extra dimensie aan hun muziek zouden kunnen toegevoegen. Ze komen echter nergens verder dan hun liedjes ( uitstekend, dat wel ) uit te voeren, helaas gaat de vlam nergens in de pan.

Bovendien staan er volgens mij, op Wham Bam na, geen nieuwe nummers op waardoor deze CD overkomt als een Greatest Hits Live compilatie. Tuurlijk klinkt het allemaal best lekker en Steve Craddock is een wereld gitarist, maar live hoor ik hem liever in Paul Weller's band, want OCS heeft live geen ballen. Dit is geen R&R, dit is pop en pop-bands blijven beter in de studio........