Ach laat ik maar niet meer verbaast zijn over het feit dat deze soul diva(in kleine kring ha) niet echt bekend is bij muziek liefhebbers. Het zij zo.
Maar millie is weer eens op haar best op dit plaatje.. Ze is geil ze is pissig ze is blij ze gaat weer eens op mannen jacht ze is verliefd enz. Allemaal dingen die we zelf ook hebben gedaan/gevoeld en meegemaakt meiden jacht in mijn geval dan welliswaar ha.
Maar dit album kent toch weer eens een aantal echte millie uitschieters. De eerste 3 behoren echt wel tot haar betere werk. Prima soul nummers. Net als de laatste 4. Vooral op i'm in love again laat millie zich op haar best horen en zich helemaal gaan. Lekkere rap,soul gekreun, gepiep en gekwaak. Millie maalt er niet om en terecht. Ze heeft alle facetten ruim onder de knie pracht nummer. Of nr 7 waar ook haar band nog eens lekker tekeer gaat net als jackson zelf trouwens. Maar dat mag duidelijk zijn. Nu schrijft ze lang niet alle nummers zelf. Maar ze weet ze wel zo te brengen dat het haar nummers worden cq zijn.
Naa niks mis mee met die millie jackson