Syb - Hillich Fjoer | Heilig Vuur (2008)

Label: Fmm

22. Wind in de Zeilen
  23. Dichterbij
  24. De Tijd Staat Even Stil
avatar van robindaniel
Voor de friezen onder ons is het vast wel leuk, maar voor mensen die er niets van begrijpen is het nogal saai/kut. En zo goed kan die vent niet zingen.

avatar van bonothecat
Volgens mij is er ook een Nederlandse versie aan toegevoegd, dus dat je het niet kan begrijpen lijkt me een beetje onlogisch (aangezien je toch in het nederlands schrijft). Ik ga straks eens de friese versie checken.... ik zeg maar zo pop in je moerstaal is toch wel leuk. tsjoch!

avatar van Lord of Music
Daar ben ik het mee eens, een keer iemand de redelijk goed muziek maakt en dan ook nog es in het fries!=D dat is gewoon nice!!