Sam Sparro - Sam Sparro (2008)

Australiƫ
Pop / Electronic
Label: Island

1. Too Many Questions (3:56)
  2. Black and Gold (4:35)
  3. 21st Century Life (4:21)
  4. Sick (4:08)
  5. Waiting for Time (3:32)
  6. Recycle It! (1:17)
  7. Cottonmouth (3:37)
  8. Hot Mess (3:01)
  9. Pocket (4:45)
  10. Cut Me Loose (3:54)
  11. Sally (3:59)
  12. Clingwrap (4:01)
  13. Can't Stop This! / Still Hungry (12:27)
avatar van madanny
Hier kijk ik enorm naar uit , om de rest van het album te horen. de single Black and Gold is een Schitterende pop song zoals er nog veel te weinig gemaakt worden ( maar dat is mijn mening natuurlijk)

avatar van Ali Chemicali
Hier kijk ik ook enorm naar uit. Black and Gold doet het in Engeland erg goed in de hitparade. Nu maar hopen dat het niet overwaait naar Nederland, zodat het niet kapot gedraait gaat worden op de radio en TV

Echt een superalbum!
De beats zijn goed en de stem vind ik ook heel leuk!
Een CD zoals ik al lang niet meer heb gehoord!
5"

Black and gold vind ik één van de beste singles die ik dit jaar heb gehoord. Fantastisch. Het album heb ik verder nog niet gehoord.

Lekker album!

Toen ik Black And Gold voor et eerst hoorde op de engelse radio was ik meteen verkocht, ik MOESt het album hebben. Nou, ik heb hem nu dus:P En hij is erg vet. Lekkere beats, stem is heerlijk om naar te luisteren. Moeten hem nog wle wat vaker luisteren maar mijn stem nu is 4,5 *

TimMoors10
Erg goed album!

(verwijderd)
leuk leuk leuk.. kan geen genoeg krijgen van black & gold!

Op 8 juli staat deze Sam Sparro in het voorprogramma van Mika. In Groot-Brittanië doet deze zanger (die openlijk gay is) het zeer goed.
Funky, dansbaar en op single Black and Gold doet hij me zelfs wat denken aan Goldfrapp.
Het lijkt er niet echt op maar het doet me toch denken aan Jamiroquai en ik denk dat hij eenzelfde status zou kunnen verwerven bij een zelfde soort publiek.
Toch merk ik dat het mij niet voldoende weet te boeien om dit album uit te laten groeien tot wereldplaat, daarvoor vind ik zijn stem ietwat te saai en de nummers iets te uitgekauwd.
Maar dat dit lekkere, ongecompliceerde muziek is om dansend de komende zomer door te komen is een feit. Van mij mag hij nog wel even verder funken, want dit soort muziek vormt toch een prettige aanvulling op de overige top 40 bagger van nu.

tuktak
funnkyyy. wel geslaagde combi van french house en funk. de houdbaarheidsdatum hiervan kan ik nog niet helemaal inschatten, maar fris is het iig wel...

avatar van coldwarkids
Ik vind enkel alleen Black & Gold een vet nummer maar de rest is heel anders, dat vind ik wel weer jammer

avatar van Shinobi
Gisteren via de Luisterpaal gehoord en ik moet zeggen dat dit een verfrissend album is. Erg goed in elkaar gezet en het wordt nergens saai of herhalend naar mijn mening.

Welverdiende 4, 0 sterren.

Sem verhoogd naar 5 sterren omdat ik gewoon elk nummer heerlijk vindt om naar te luisteren. Heb hem van het weekend ook eindelijk aangeschaft, misschien komt het daar wel door. De SuperJewelbox van deze cd is echt heel hip

tuktak
eerste nummers zijn goed, de rest is toch iets minder nu ik er vaker na luister. jammer van de korte houdbaarheid dus...

Na Cottonmouth zakt het niveau wat in (met Pocket nog als uitschieter).

Geen 2,5; een 3 dan maar.

avatar van Nickstbo
Black&Gold is voor mij het minste nummer.....
Schiet me nu aub niet dood

avatar van Madonna
Wat een supernummer is dat toch BLACK AND GOLD!!! Mooie stem, geweldige sfeer en best eenvoudig ritme maar toch ook weer niet.... Maar Yoepie, heb nu de hele CD!!!! Effies verder luisteren.....black and gold, black and gold, black and gold.......

avatar van Madonna
Naarmate ik de CD meer afspeel des te beter ik 'm ga vinden!

"Keep your friends close, and your enemies in your pocket"

"Ik houd ervan!" (Gerard Joling)

-3.5-

Black & Gold minste nummer ja. Goed album.Pocket toch wel beste nummer..

minste nummer. hoe goed moet de rest dan zijn?..geweldig nummer! 1 van de beste singles van het jaar.

avatar van NewYorkCityLight
Wow, ik werd aangenaam verrast door het fantastische ''Black and Gold'', tijd om het album te gaan proberen.

SSC
ben erg benieuwt de 2 singles zijn toff en de samewerking met basement jaxx is ook kk dope

avatar van NewYorkCityLight
Helaas is dit album op geen enkele track zo goed als op Black and Gold.

Pocket en Sick komen in de buurt maar er staan ook een aantal slechte nummers op zoals de korte skit Recycle It, Waitin' For Time en Too Many Questions.

Hij heeft wel een heerlijke stem. De potentie zit er zeker in.

avatar van koel
Heerlijk album. Luistert makkelijk weg en vrolijkt me zeer op. Wat een stem heeft die man. Disco/Pop/Soul van alles wat. Knipoog naar electronische jaren 80, maar daar ben ik mee opgegroeid, dus prima! Ben benieuwd naar de opvolger.

avatar van FunkStar
Hele lekkere CD en die stem van Sam Sparro, ben er dol op! De hit Black and Gold kent iedereen maar toch vind ik de opvolgers Pocket en 21st Century Life net ietsje beter!

Zijn nieuwe CD is zelf NOG beter met de lekkere zomerse song Happiness!

avatar van lennon
Aardig cdtje, maar ik zal dit niet heel veel gaan draaien. Maar mijn vrouw vind het wel super, dus zal het nog wel vaak moeten horen.

De man heeft goed naar Prince geluisterd, met Clingwrap als beste voorbeeld. In het intro lijkt er een tribute aan Camille bezig te zijn. Neemt niet weg dat dit een lekker nummer is.

Ik las een mooi Engels stuk over dit album waarin geschreven werd dat het lekker klonk, en heel erg Prince. En dat dat ook het grote manco is van dit album, omdat je er naast Prince nooit als beste uitkomt... Die is wel raak...