Origin - Antithesis (2008)

Label: Relapse

1. The Aftermath (4:34)
  2. Algorithm (3:31)
  3. Consuming Misery (3:56)
  4. Wrath of Vishnu (4:43)
  5. Finite (3:08)
  6. The Appaling (2:54)
  7. Viod (0:39)
  8. Ubiquitous (5:33)
  9. The Beyond Within (3:20)
  10. Antithesis (9:32)
avatar van andnino
Jezus Christus, wat een godsallemachtig vette bak herrie in de gaten houden!

avatar van andnino
Effekes een toelichting. Origin speelt Death Metal (met hoofdletters D en M) van de bovenste plank. Enorm technisch en retestrak spel, oerdegelijk en met bijna briljant te noemen gitaarwerk. The Aftermath is hier een goed voorbeeld van. Verder zit de hele cd gewoon briljant in elkaar, met ereplaatsjes voor blast-anthem Ubiquitous en het 9minutenklokkende epos Antithesis.

Brute tech death metallers!!!! uit Canada !!! shame on US

Ik heb het even op gezocht. Maar dit is toch gewoon kloteherrie. Het zal wel aan mij liggen. Het is wel knap enzo, maar mooi is het toch niet?

avatar van bennerd
Njah, het is van deze muziek ook nooit de bedoeling geweest dat het mooi (yak... ) is. De muziek moet overdonderend, verbazingwekkend, retestrak, ophitsend, oppeppend en hard zijn.

Of het mooi genoeg is is wel het laatste waar de makers van deze muziek aan denken.

avatar van andnino
Er is mooie muziek en er is brute muziek. beide hebben wat mij betreft bestaansrecht. Dat sommigen die brute muziek dan afdoen als kloteherrie ligt aan een gebrek aan inzicht. Deze muzikanten maken hun "muziek" met het bewuste idee mensen om ver te blazen. Dat het niet mooi is, hebben ze zelf ook wel door.

avatar van aslan
aslan (crew)
mooi toch? en bruut! en omvergeblazen!!

Alpha.76 schreef:
uit Canada !!!