Pharaoh - Be Gone (2008)

3. No Remains (5:24)
  4. Red Honor (4:39)
  5. Buried at Sea (5:10)
  6. Rats and Rope (4:42)
  7. Cover Your Eyes and Pray (5:08)
  8. Telepath (4:50)
  9. Be Gone (5:35)
avatar van Blind Faith
Meer dan behoorlijke powermetal plaat die genoeg variatie bevat om te blijven boeien. Aanrader!

Prachtige cover. Eens luisteren of de inhoud net zo goed is.

avatar van Nergal131
Prachtig album. Fantastische band.

The Oath
De hoes

avatar van Dream Theater
Grote verrassing dit album van de amerikaanse metal band Pharaoh. Lang geleden dat ik een band met een eigen stijl heb gehoord! In de verte doet het me iets aan Metal Church denken maar dan wat melodieuzer. Dark New Life, Buried at Sea en Be Gone zijn juweeltjes. Heel mooi gitaarwerk van Matt Johnsen en prima zang van Tim Aymar. Je moet de nummers vaak horen om ze goed te kunnen doorgronden maar dan ben je ook verkocht,