Amp Live - Radiohead Rainydayz Remixes (2008)

Hip-Hop / Electronic

7. Reckonerz (3:20)

met Chali 2na

8. Faustz (3:05)
avatar van Osiris Apis
Remixes van Amp Live (producer van Zion I) van het Radiohead album, In Rainbows.
De nummers kun je hier legaal gratis downloaden, want Radiohead heeft er toestemming voor gegeven.

Ik ken de orginele nummers niet. Misschien zal ik daar eens verandering in brengen. Het nummer Videotapes met Del vind ik erg goed. Weird Fishes is ook erg mooi.
All I need vind ik een mislukking, klinkt als een goedkope amateuristische productie door de vervelende synth.

avatar van Rhythm & Poetry
Vind dit toch een erg lekker tussendoordtje. De meeste producties zijn meer dan de moeite waard, track 5 vind ik idd ook een stuk minder. Track 2,3 & 7 zijn mijn favoriete nummers. Combinatie met de verschillende rappers is erg geslaagd.

tuktak
ghehe tof dit zeg. nog geen enkele radioheadfan die hier op heeft gereageerd alleen 2 hiphoppers. eens kijken of dit aanslaat als ik een linkje bij radiohead plaats
cool dat het gratis is, kwalitatief is het namelijk behoorlijk goed. er staan zeker 4 topremixes op.

avatar van Urbanoetang
Via tuktak zijn linkje dus hier gekomen als radiohead-fan maar ook zeker als hiphop-fan. Als dit goede hiphop betreft kan dit eigenlijk bijna niet misgaan. Klinkt tot nu toe in ieder geval erg leuk. Ook het eerste wat ik van Amp Live hoor.

avatar van Smiechtel
Even bekijken

EDIT:
Weet je, dit valt helemaal niet tegen! Ik ga hem nog een paar keer luisteren en dan stemmen. Verwacht maar een 4* ofzo

avatar van Urbanoetang
Het ene nummer is ge-wel-dig (Video Tapez, Weird Fishez) en het andere nummer is een stuk minder (All I Need, Reckonerz). Alles bij elkaar genomen is het een erg leuk tussendoortje om af en toe eens op te zetten.

avatar van pascal83
Als hip hop en Radiohead luisteraar vind ik dit toch maar erg matig, te experimenteel en de meeste Radiohead nummers lenen zich ook niet voor een hip hop remix. Opvallend genoeg vond ik de nummers met een rap feature over het algemeen het slechtst.

avatar van Urbanoetang
Ook ik vind de nummers met een rap feature het minst, toch vind ik dit in zijn geheel best leuk. En te experimenteel?

avatar van pascal83
Urbanoetang schreef:
En te experimenteel?

In de zin dat het teveel 'gerommel' is en nergens naartoe gaat.

avatar van Will u.be
veel te lage rating hier... fantastisch album(pje)

Social_Mask
Vrij aangenaam dit. Ben geen fan van Radiohead, maar dit leek me wel interessant vooral door de bijdrage van Del en Chali2na. Dat zijn ook gelijk de beste nummers naar mijn mening, met name Video Tapez is vrij briljant.