Yellow Swans - At All Ends (2007)

Label: Load

1. At All Ends (11:23)
  2. Stretch the Sands (8:58)
  3. Our Oases (4:13)
  4. Mass Mirage (8:58)
  5. Endlessly Making an End of Things (9:41)
Zéér ruime 4 sterren voor deze geweldig dromerige bak herrie. Helaas was ik destijds net te laat om 'm nog in mijn jaarlijst te verwerken, anders had hij de top 25 wel gehaald denk ik. "Mass Mirage" is waanzinnig.

Vandaag las ik de recensie op Pitchfork. Althans, dat probeerde ik. Want wie na zo'n eerste alinea niet meteen met kromme tenen afhaakt, petje af hoor.
Pitchfork schreef:
The relationship between drone and noise can be hard to define. Sometimes they are sides of the same coin; other times they conflict like boxers in a clinch. It's easy to say that not all drones are noisy, and not all noise is drone. But when a band combines the best of both, making something bigger than either could muster alone, words tends to fall short.

avatar van platedraaier
Fijne drone herrie dit. Hier kan ik van genieten op z'n tijd. Dit zijn van die stukken muziek waar ik na een tijdje luisteren helemaal "in" zit. Dat is echt geweldig. 4*