Enrique Iglesias - 95/08 Éxitos (2008)

Spanje

Alleen Spaanstalig uitgebracht?

avatar van kappottevic
Wat een zeikplaat

avatar van vin13
Zijn plaatje is net zo glad als die banaan in zijn reet. Zouteloos in alle talen. Por favor ga weer aan de tap staan, barman.

avatar van NewYorkCityLight
Ik vind het wel een goed CD, alleen de cover is fout...Tenminste, mijn cover is heel anders, hij kijkt naar links en heeft een rode trui aan.

Ik heb sinds dit jaar spaans op school en ik vind het leuk om naar deze muziek te luisteren aangezien ik al zo'n 5 jaar fan ben enrique...

Het nummer Sólo en Tí is een gecovered nummer, dat ik herken. Jan Wayne heeft dit nummer ook gecovered onder de naam 'Only You', ik heb geen idee of de originele ook zo heet.

Het beste nummer is voor mij Mentiroso

Sorry maar dit is niet de juiste tracklist!!!!

Goede cd, met alle Spaanse nummer 1-hits die hij heeft gescoord!
4/5.

avatar van NewYorkCityLight
kevinanne schreef:
Sorry maar dit is niet de juiste tracklist!!!!

Goede cd, met alle Spaanse nummer 1-hits die hij heeft gescoord!
4/5.

Ik heb wel deze tracklist, behalve dan dat nummer 15 en 16 Quizás en Para Qué La Vida omgekeerd zijn.

Waarschijnlijk heb jij de uitgave met 14 nummers? In dat geval moeten er inderdaad sterretjes bij de nummers die niet op elke uitgave staan.
Heb jij wel deze cover dan? Ik heb ook een andere cover...