Fennesz - Transition (2008)

Oostenrijk
Avant-Garde
Label: Touch

1. On a Desolate Shore (4:10)
  2. A Shadow Passes By (4:19)
avatar van jurado
Dit werk doet verlangen naar een nieuw werk van deze grootmeester, vooral a shadow passes by belooft veel goeds.

****

Sietse
ja, mooi is ie heh. Ik heb hem zelf eigenlijk nog niet genoeg gedraaid vind ik zelf.

Sietse
ik gooi er een halve ster bij, want na vandaag een paar keer spelen vond ik het eigenlijk toch nog wel mooier dan het me was bij gebleven.

Aanrader is ook die andere 7" die dit jaar op touch is uitgekomen waar Fennesz ook aan mee werkt: Amoroso

Daar bewerken Christian Fennesz en Philip Jeck allebei een opname van Charles Matthews al spelend op een kerk orgel.
Heel erg mooi en ook echt een aanrader.

avatar van we tigers
Fraai maar zeer kort plaatje; na dit heb ik zin in een heel album.

In dezelfde serie is er nu ook ééntje uitgekomen van Jim O'Rourke die ook zeer de moeite waard is. Ik mag hem alleen blijkbaar niet toevoegen op musicmeter 'omdat het een single is'. Maar ja.. deze staat er ook op.

Sietse
Ik heb ze tot nu toe allemaal die, 7"s van Touch en zijn allemaal wel erg mooi. Alleen die van AER vind ik wat minder...

Toevoegen wil idd niet zo goed lukken met die dingen, want ook anderen hebben een nee gekregen (Amoroso was het volgens mij)

avatar van we tigers
Zojuist gelezen dat er eind november dan toch eindelijk een volwaardig album uit gaat komen met als titel 'Black Sea'. Op Pitchfork is een track te beluisteren: http://www.pitchforkmedia.com/article/download/146181-premiere-fennesz-saffron-revolution-stream

Berichten omtrent de slechte hoes verwijderd, aangezien deze inmiddels is aangepast.