Evil Sinner is een Thrash Metal groep uit Kortrijk (bijnaam “De Leiepissers”), West-Vlaanderen, Belgenland. Behalve een aantal demo's is dit hun eerste en enig album, nadien veranderde de naam naar Insufficient Memory. Van de introductie naar waar het om gaat: de muziek.
Wel, de Thrash Metal vind ik aardig in de buurt liggen van landgenoten Cyclone en dat is een compliment, geen verwijt. Cyclone bevat iets meer melodie. Tijdloos is dit niet, maar niets is dat, daar blijf ik bij. Het gaat enkel om het plezier dat je aan iets beleeft. De productie is loodzwaar en nogal rommelig maar dat hoort bij deze old school Thrash, een te proper geluid is ook niet goed voor deze muziek. Langste en meest afwisselend nummer is The Gang met intro en rustig middenstuk. De andere nummers komen met volle snelheid op je af. Mosh (Part One) is een kort instrumentaal nummer.
Pilum Records is vooral en slechts bekend van deze Evil Sinner en Sixty Nine, waarvan het debuutalbum Just for the Fun al op mijn agenda staat voor de komende dagen. De namen van beide groepen sluimerden nog in mijn geheugen, maar in weinig andere mensen hun geheugen, zo blijkt hier.