Ashlee Simpson - Bittersweet World (2008)

Label: Geffen

1. Outta My Head (Ay Ya Ya) (3:37)
  2. Boys (3:31)
  3. Rule Breaker (3:20)
  4. No Time for Tears (3:36)
  5. Little Miss Obsessive (3:41)

met Tom Higgenson

6. Ragdoll (3:34)
  7. Bittersweet World (4:10)
  8. What I've Become (3:51)
  9. Hot Stuff (3:13)
  10. Murder

met Izza Kizza

11. Never Dream Alone (3:18)
  12. Invisible * (3:45)
avatar van Ericos
Ik vind het nog steeds een raar idee dat 'Outta My Head' geflopt is in Amerika. Is echt een fantastisch nummer! Lekker catchy!

Haar tweede single 'Little Miss Obsessive' vind ik een stuk minder leuk. 'Rule Breaker' en 'Boys' klonken daarentegen wel weer erg leuk! Ben benieuwd naar de rest!

Ik kan niet wachten!

Ook is er aangegeven een Europese toernee te komen doen. Ik hoop dat ze naar Nederland komt, ik ben echt een grote fan van haar! Dus ik ben er dan zowiezo bij!
She's never going outta my head.

avatar van jowietje
Het album klinkt echt heerlijk. Ik hoor veel nummers die op het oude album zouden kunnen staan, maar ook veel vernieuwde nummers. Dat zorgt voor lekker veel variatie op het album. Het album bevat maar een ballad, voor mij geen probleem. De versie die een tijd geleden lekte van Murder is vervangen door een nieuwe versie. Op de oude versie hoorde je Travis McCoy, nu hoor je Timbalands nieuwe aanwinst Izza Kizza. De tracklist die hier staat klopt trouwens niet! Outta my head blijft een super nummer, haar platenmaatschappij heeft besloten om hem toch in Europa te releasen. Ik ben benieuwd of die het hier wel red.

3* om mee te beginnen.

avatar van DayBreaker
doet me helemaal niks. ik vind die rock nummers echt niet klinken.

hoogtepunten:
outta my head
rule breaker
boys

dieptepunten:
de rest

avatar van jowietje
Murder is echt een geniaal nummer. Damn wat een productie en belevenis in dat nummer!

Echt een superalbum, het lukt Ashlee weer om me helemaal te overtuigen!!

Het enigste mindere liedje vind ik Boys, de rest is allemaal geweldig!

avatar van Glamfresh
Ik vind een groot deel van het album nogal saai. Aantal nummers zijn wel oke en orgineel. Leuk dat ze een eigen style heeft gekregen, maar ik heb hier niks mee.

Ik vind dit zeker een goed album. Beter dan haar vorige 2.Ben blij dat er maar een echte ballad op staat, want ik vind haar stem meestal niet zo mooi daarbij. Haar stem is meer geschikt voor lekkere popsongs met een sterke beat en pop/rocksongs met een catchy refrein en daar staat dit album dan ook vol mee. Hoogtepunten tot nu toe: "Outta My Head", "Boys", "Little Miss Obessive", "What I've Become" en "Murder"! Voorlopig 4*!

avatar van blueritmo
0,5
Ik vind het ook een geweldig album. haar vorige 2 albums had ik niks mee. Ik lees veel op internet dat ze "boys" en slecht nummer vinden, ik vind hem juist wel grappig. haar langzamere nummers vind ik weer wat minder. little miss obsesive had ik niks mee. ik begin hem nu langzaam aan leuk te vinden.

avatar van xTheTalentedOne
1,0
Ik vind dit een geweldig slecht album. Wat een bagger zeg. Omdat ik de vorige 2 cd's wel te doen vond had ik deze meegomen bij de Wal Markt. Nou, zonde van de 12 dollar (gelukkig word de dollar steeds minder waard en word deze cd steeds goedkoper)! Ik heb welgeteld 3 nummers kunnen aanhoren, meer wou ik mezelf niet aandoen. Misschien kan ik helemaal veranderen, maar op dit moment krijgt ze 1 punt, voor de moeite.

Krijgt van Veronica Magazine een *

En door een andere site word hij uitgeroepen tot slechtste plaat van 2008 en dat Ashlee maar beter kan stoppen met zingen,

Dat zijn geen al te positieve recensies. maar naar mijn mening is het een TOP plaat.

avatar van StefanK
Ja, de pers is negatief over deze cd en in Amerika is het schijfje bijzonder slecht ontvangen... Ze zeggen wel eens: alles wat Timbaland aanraakt veranderd in Goud... Misschien is dat niet voor zijn werk bij Ashlee weggelegd... Naar mijn mening is Bittersweet World een plaat met goede tracks... Misschien was als eerste single Boys een betere keus geweest... Outta My Head is misschien niet breed genoeg voor de algemene luisteraar... Little Miss Obsessive vind ik ijzersterk... vooral de vocalen tussen Ashlee en Tom Higgenson zijn te gek! Helaas is ook dit nummer een flop geworden maar ik ben van mening dat het nr. nog gered kon worden door de nooit-uitgebrachte-videoclip... Bittersweet World is een prima vervolg op Ashlee's vorige Pop-cd's...

avatar van *San*
Is hij nou eigenlijk al uit in Nederland?
Heb het bij de FRS gevraagd, bij MM, bij Saturn. Maar nergens te vinden.

En ik denk dat hij in VS is geflopt door misschien weinig promotie vanwege haar zwangerschap.
Kom over 3 jaar of eerder maar weer terug Ashlee, met nog iets beters dan dit!

avatar van ewoutje17
ik heb het geprobeert te apreceren maar helaas lukte dit niet
-outta my head is best wel leuk maar verveelt vrij snel
-no time for tears is best ook nog wel leuk, maar is geen nummer dat ik spontaan terug opzkt in mijn ipodje
-Invisible is voor mij dan het echte hoogte punt en dit is niet echt een albumtrack zelfs maar bonus

de rest van de nummers zijn voor mij moeilijk tot niet te beluisteren en haak ik af voor ik de helft van de song heb gehaalt, maar dit is mijn mening andere mensen zullen mss niet genoeg kunnen krijgen van dit album

"I Am Me" is en blijft tot nu toe haar beste album voor mij