Yanni - Port of Mystery (1997)

1 stem

Griekenland
Electronic / Wereld
Label: Windham Hill

1. The Sphynx (4:13)
  2. You Only Live Once (7:20)
  3. Port of Mystery (4:48)
  4. Butterfly Dance (6:25)
  5. Farewell (2:45)
  6. Street Level (4:19)
  7. The Magus (4:45)
  8. Looking Glass (6:39)
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Dit album toentertijd gekocht voor een habbekrats, vanwege het feit dat Optimystique zo ontzettend moeilijk te krijgen was. Dit verzamelaartje bevat namelijk 4 tracks van dat album.
Nu Optimystique al weer een tijdje op CD te hebben (lucky me ), valt me eigenlijk op hoe overbodig dit album wel niet is geworden.
Het bevat eigenlijk niet eens een goed beeld, van wat Yanni zoal heeft uitgebracht.
Anyway, Yanni heeft prima muziek gemaakt, en daar is deze sampler (want dat is het in feite), geen uitzondering op.
Maar als verzamelaar is dit eigenlijk gewoon overbodig.
Een krappe 3, vanwege de muziek, maar eigenlijk onvoldoende, als best of-overzicht.