Tim - Il Principe (2008)

3. Alleen (3:52)
  4. Keuzes (3:36)

5. Thuis (4:21)
  6. Il Principe (2:58)
  7. Kan Niet Hangen (2:59)

8. Modduh Fokkuh (3:58)

met Hairo en Turk

9. Geen Moppie, Geen Bitch (3:36)

10. Vuurwerk (3:29)

met Hairo

11. Welke Kant (3:32)
Verre van een topper, voorlopig een 2,5, maar toch leuker dan ik had verwacht.
Deze plaat klinkt vooral 'eerlijk' dat is toch wel fijn, de beats zijn ook lang niet slecht, maar de teksten vind ik vaak was slap.
En ook de stem van Tim staat mij niet echt aan helaas.

avatar van Urbanoetang
Later en Keuzes zijn wel redelijke tracks. De rest is niet veel, met als dieptepunten alleen en modduh fokkuh

avatar van Rhythm & Poetry
Hier had ik helemaal niets van verwacht, maar ik vind het uiteindelijk helemaal geen slecht album. Ik vind de producties goed en Tim is beter geweest, maar is nog steeds een uitstekend MC. Track 2 & 3 zijn mijn favoriet. Dan zijn er ook nog een aantal tracks die ik niet mooi vind zoals tracks 1 & 6. Harde tracks zijn 8 & 10 dit zijn tracks die leuk zijn voor af en toe, lekker uit je boxen te laten knallen.

avatar van tovast
Had meer verwacht van Tim.

idd de eerlijkheid is nice, duidelijk op alleen en welke kant, voor mij ook 2 tofste tracks van t album