Brutus - Gedachtegang (2007)

Label: BMI

1. Intro (De Bruut) (1:42)
  2. Voor Altijd (3:16)
  3. Net Als Jij (3:15)
  4. De Weg Naar Succes (5:46)
  5. Gedachtegang (3:50)
  6. Skit (Alles Is Al Gezegd) (1:29)
  7. Los (3:14)
  8. Rappertjes (3:43)
  9. Zeg het Maar (4:34)
  10. De Vrouw van Mijn Leven (3:46)

met Michael Bryan

11. Vroeger (4:11)

met Lange Frans en Baas B

12. Automatisch (3:13)
  13. Flappen (4:03)

met Lange Frans en Zwarte Sjaak

14. Outro (Nog 1 Keer) (2:05)
avatar van thomzi50
Een van de slechtste vaderlandse rappers aller tijden.

avatar van Nakur
Ik dacht even aan een nieuw album van de beukende Nederlandse Deathmetalband

Is het trouwens niet GedachteNgang?

avatar van Yeahz
Nee; wanneer het werkwoord alleen een uitgang heeft op -en, dan moet er wel een -n bij, zoals bij perenboom. Als het werkwoord een -en en een -es meervoudsvorm kent, komt er geen -n bij. Tja.. helemaal geindoctrineerd op die middelbare school van mij..

Gekkenhuis
Heel opvallend dat dit album al bijna een jaar uit is en pas sinds gisteren is toegevoegd. Zegt genoeg lijkt me.

avatar van Nakur
Yeahz schreef:
helemaal geindoctrineerd op die middelbare school van mij..

Middelbare school ligt reeds jaren achter me, en ik was dat helemaal vergeten

avatar van psychonaatje
Ik was een keer in een baldadige bui, wat er toe leidde dat ik het refrein van Flappen begon te zingen (check die flappen in mijn zakken enz.). Ik heb nog nooit iemand zo heftig teleurgesteld naar me zien kijken als mijn zusje toen (terwijl ze zelf nou niet echt een verfijnde muzieksmaak heeft).

Relax
Briljant

avatar van Reint
Staat Mijn Feestje hier niet op?

avatar van KILLERBEE99
Enkele leuke tracks, maar die zijn eigenlijk ook niet veel.