Acid Enema - The Necro-Pedophile EP (1999)

geen stemmen

Australiƫ
Electronic
Label: Hardline

1. El Vampiro (4:33)
  2. Ghetto Bastard (3:54)
  3. Conjoined Twin Myslexia (3:21)
  4. Entrails Remain (4:02)
  5. Purification Through Violence (5:08)

met Skincage

6. Trailer Park (5:02)
lambf
Een Speedcore-producer met wat Black Metal trekjes. Nu wil dat niet zeggen dat er Black Metal in voorkomt zoals bij Iperyt of Legionz Ov Hell en dat is wel jammer. Alhoewel die hoge zang er natuurlijk wel vandaan komt.

El Vampiro is een saai speedcoretrack, het beukt wel aardig, maar de productie is zo ondermaats dat het niet aankomt. Ghetto Bastard doet het een stuk beter. Een amen-break nummer. Wel aardig, maar niet echt heel boeiend. Die piano irriteerde me.

Conjoined Twin Myslexia is het eerste aardige nummer. Een donkere track met een hardcore zoempje en een break die steeds op en neer gaat. Entrails Remain
begint niet echt goed, maar word gaandeweg iets beter. De climax komt totaal niet aan door de bagger productie. Dan kan je nog wel snelle muziek maken, impact heeft het niet.

Purification Through Violence is weer een redelijk breaknummer. Dit keer met zang, maar die hoor je helaas nauwelijks. Jammer, gemiste kans. Het laatste nummer is het enige nummer wat te genieten is, want alhoewel we natuurlijk rekening moeten houden met de productie, weet hij nog aardig te Speeden en soms zelfs tegen Extratone aan. Killertrack!

Conclusie: Jammer van die ondermaatse productie, anders had dit nog best wat kunnen worden. Dankzij het laatste drilboor-nummer toch een 2,5*