Frans Duijts - Denken Dat Je Alles Mag... (2008)

Label: Captain Rob

1. Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag van Mij (3:40)
  2. Samen op het Strand (2:55)
  3. Ik Zing Dit Lied voor Jou (3:17)
  4. Zij Gelooft in Mij (4:04)
  5. Kom Terug (3:20)
  6. Laat de Zon Maar Schijnen (3:00)
  7. Jij Verliet Me (2:47)
  8. Wat Moet Je Doen (3:20)
  9. De Vlieger (3:38)
  10. Die Vakantie met Jou (3:25)
  11. Dan Droom Ik van Liefde (3:36)
  12. Geef Mij Je Angst (4:17)
  13. Bloed Zweet en Tranen (4:05)
  14. Blijf bij Mij (4:00)
  15. Zeven Dagen Zonder Jou (3:37)
HELD!!

avatar van Omsk
Twee talen in één naam .

Was het maar vast 18 juni. Fransie Duijts tijdens de feestweek in de megalopolis Zwanenburg. Woehoe!!

avatar van sinterklaas
Dacht altijd eerst dat dit een muziek soort is waarbij Frans en Duits doormekaar gezongen werd. xd

avatar van Masimo
Als je Frans Duijts heet, en je zingt Nederlands.. Ongeacht hoe slecht zijn muziek is, z'n naam is wel echt geniaal.. Die naam is minstens een ster waard, z'n muziek geen helaas.

avatar van DeKoning
Helemaal goud!

Ik kan geen 3 beste nummers aanstrepen, want dat zijn er te weinig.

avatar van Omsk
Je gebruikt het verkeerde aanwijzend voornaamwoord, je bedoelt die.

avatar van Rudi S
DeKoning schreef:
Helemaal goud!

Ik kan geen 3 beste nummers aanstrepen, want dat zijn er te weinig.

Hier bij deze moet het aantal aan te vinken beste nummers ook snel omhoog.
Nu nog op je rotatielijst maar wel onder zijn nieuwe meesterwerk
Leef je dromen.

avatar van Hans Brouwer
Tijdens de Woerdense Vakantieweek zag ik een optreden van Frans Duijts. Tja..., wat ik daar nou eens van zeggen. Op nummer 8 van dit album " Denken Dat Je Alles Mag... (2008)" stelt heer Duijts de vraag: "Wat Moet Je Doen". Nou Frans, ik zal het je vertellen: je mond houden en gewoon 50 kg afvallen. Dat moet je doen!

avatar van Masimo
Doet anderen deze foto van Frans Duijts ook niet aan Uncle Sam (I want YOU for the U.S.army) denken?

Klik

avatar van DeKoning
Hans Brouwer schreef:

avatar van metallica1997
Hans Brouwer schreef:

Dit is gewoon een dikke nepper!!!!

avatar van metallica1997
Met de nadruk op DIKKE!