H2O - Nothing to Prove (2008)

Punk
Label: Bridge Nine

1. 1995 (2:34)
  2. Nothing to Prove (1:21)

met Roger Miret

3. Sunday (2:59)
  4. A Thin Line (2:05)

met Freddy Cricien

5. Unconditional (2:34)
  6. Still Here (1:53)

met Civ

7. Fairweather Friend (2:23)

met Kevin Seconds en Lou Koller

8. Heart on My Sleeve (2:11)
  9. Mitts (2:41)
  10. What Happened (8:19)

met Matt Skiba en Lou Koller

avatar van Mr. B
Tot nu toe beste hardcore punk album van 2008, blij dat ze terug zijn!

Heerlijke cd. Gelukkig wat rauwer dan de vorige, maar melodieus as hell!

Heb zin in de show in de W2.

avatar van Norbert
Ben t ermee eens dat dit voorlopig de beste hardcore punk plaat is van 2008. Extreem catchy ^^

Sietse
wow, dat ze nog besteen.
Jaar of 12 terug eens in het voorprogramma van Sick of it all gezien...
Vond het toen niet boeiend echter, nu nog niet...

Declaration
plaat van 2OO8,hardcore zoals het moet. 5*

avatar van Mr. B
Toevallig gisteren weer even opgezet en inderdaad zelfs na een tijdje niet gehoord te hebben een topalbum.

Wat een waanzinnig goeie comeback. Vooral de afsluiter is meezingen geblazen terwijl het kippenvel over je hele lichaam meedanst.

Heb ze vorig weeknd gezien in Antwerpen, een geweldig feestje! Dit album rockt ook als de beesten. Punkrock zoals het hoort te zijn.

avatar van Shelter
Tering bestaan ze nog... vond het altijd wel een leuke band alleen niet super spectaculair of zo

Super spectaculair!!!

avatar van JDS
JDS
Gaan het publiek echt elke keer op het podium op het einde van elke show, of soms ook niet?

avatar van Shelter
Das toch Pennywise of doet H2O dat ook

avatar van bennerd
Blijkt dat ik Go gemist heb, maar het lijkt me veilig om te stellen dat Nothing to Prove hét hoogtepunt is van H2O. Heb dit album maanden aan een stuk bijzonder veel gedraaid, na een overweldigende show op Groezrock (2013, dacht ik). De ene na de andere oorverwormende meebruller passeert hier, met briljante refreinen en stuk voor stuk sterk ingezette gastartiesten. What Happened laat mijn hart nog steeds wat tellen overslaan. Hardcore punk voor mensen die houden van punkrock en omgekeerd.

Simpele punk/hardcore. Ik vind dit niet zo speciaal als heel veel mensen hierboven.