King's X - Black Like Sunday (2003)

Label: Metal Blade

1. Black Like Sunday (3:31)
  2. Rock Pile (3:31)
  3. Danger Zone (3:23)
  4. Working Man (3:49)
  5. Dreams (2:53)
  6. Finished (4:08)
  7. Screamer (4:21)
  8. Bad Luck (3:27)
  9. Down (4:27)
  10. Won't Turn Back (2:37)
  11. Two (2:49)
  12. You're the Only One (3:42)
  13. Johnny (11:36)
  14. Save Us (4:45)
King's X bestaat al sinds 1982(!) en had blijkbaar tot aan het debuutalbum al zo'n 200 songs op de plank liggen.

Een aantal hiervan zijn speciaal voor dit album opnieuw opgenomen. Hoewel het niveau van hun latere (eerdere?) albums niet gehaald wordt staan hier toch wel een aantal pareltjes op!

avatar van freakey
Needledose schreef:

Grappig om te lezen... wist ik niet...
Ik ben deze nu aan het beluisteren en het valt me op dat ik het allemaal net wat infantieler vind klinken (ook tekstueel) dan wat ik van King's X gewend ben

Deels met je eens, maar er staan een paar geweldige nummers op

avatar van freakey
Klopt ook... maar het zal nooit mijn meest beluisterde King's X worden...

avatar van Arjan Hut
Heeft iemand meer info over de herkomst van de songs? Komen ze van demo's, welk jaar, alleen live gespeeld, etc. CD-boekje geeft geen info. Favorieten hier zijn het titelnummer, Dreams (lekker refrein) en Finished, wat wel op Gretchen goes to Nebraska had gepast.