Thurston Moore / Lee Ranaldo / Steve Shelley / Jim O’Rourke - Melbourne Direct (2006)

1 stem

Avant-Garde
Label: Saucerlike

1. A
  2. B
  3. C
  4. D
Niemand hier op gestemd, nou laat ik dan de eerste zijn.

Qua geluidskwaliteit geen geweldige opname, maar dat kan ook gewoon aan de platenspeler van de ripper gelgen hebben, veel getik. Denk je dat weg, valt alsnog op, dat de noise niet echt hard overkomt, dus toch wel redelijk bootleg kwaliteit.

De muziek is uiteraard experimenteel. Eerste 2 nummers klinken een beetje als opwarmertjes. Viel gepriegel, gepruts en rare geluidjes. Waarschijnlijke een grote O'rourke invloed daarop. De ande 2 nummers zijn toch wel vrij noisy, waar de gitaar maar blijft doorhakken en feedbacken, in typisch SY stijl. Toch blijft het nog vrij melodieus en is het nergens pure noise.

Leuk releaseje, waar de eerste 2 tracks wat tegenvallen.