Tetroid 2012 (2008)

Belgiƫ
Electronic
Label: Entity

1. Atomhead - Intro (2:08)
  2. Esther Venrooy - Micro Insubordination (3:11)
  3. Tirriddiliu - L'etere Romantico (4:19)
  4. Flimmer - It Was Really Nothing (4:42)
  5. Idle Sunder - Signal Interference [Tetroid Mix] (5:14)
  6. Critikal - Tetris (5:44)
  7. Elín - Fable (3:40)
  8. Fp om - 0 + 1= A1 [Tetroid Edit] (3:45)
  9. Takeshi Nakamura - Tone-deafness (3:56)
  10. Quest.Room.Project - X.B. (4:18)
  11. Disastrato - 12-6-1985 (4:07)
  12. Binray - Polymino Gas Slam (4:15)
  13. The Ambling Band - Tetroid Theme Song (3:32)
  14. Zavoloka - Terroid Po Dolynah (4:40)
  15. Tomoroh Hidari - Tetroid 4000 (4:11)
  16. Ronny Ragtroll - Formal Greeting (2:44)
  17. Photophob - Deadtroid 2014 (2:34)
  18. BLAERG - Tetroid (3:04)
  19. Isopussy - Tracers (3:36)
  20. S.A.T.K.A. - Standard Deviance (3:19)
  21. Sedarka - Tetroidmix (0:30)
handsome_devil
hier te downloaden http://www.entity.be/entity/

echt een geweldig geniaal concept tbh. dank aan onderhond die dit in het electronic forum postte.

avatar van Onderhond
Beetje lastig dit te plaatsen, kan volgens mij trouwens ook op Gamesmeter.

Maar inderdaad een prachtig concept. Muziek apart is ook erg gaaf, vele Entity bekenden die exclusief een trackje wisten te produceren voor de 40e release.

Klasse, 4.5*

avatar van Goodfella
Enorm gaaf inderdaad.

Ik zie er trouwens wel een tv-programma in. Wie durft het aan?

avatar van levenvergeten
Ik vind dat balkan-nummer ook fantastisch tussen de knisperende elektronica door!

tuktak
mwoh, het concept moet naar mijn idee natuurlijk ook niet overdreven worden. het is wel een heel makkelijke tetrisclone, waar opzich wel iets meer mee gedaan had kunnen worden om het passend te maken bij het label. muziek is ook niet allemaal even goed, maar er zit wel wat grappigs tussen. gewoon geinig dit.

avatar van Animosh
Beter dan ik me herinnerde.

Het spel vond ik aan de saaie kant (maar ik ben dan ook geen liefhebber van Tetris), maar de muziek is gewoon fantastisch. Echte uitschieters ontbreken een beetje, maar daar staat tegenover dat het album ook geen slechte nummers bevat en dat vrijwel alle nummers simpelweg erg sfeervol zijn.

Gewoon klasse dus inderdaad. De nummers 1, 5, 12, 16 en 19 heb ik als mijn favoriete nummers gemarkeerd, maar ook de rest is bijna allemaal solide. Dit is dus gewoon 4* waard.