Jaga Jazzist - The Stix (2003)

Noorwegen
Jazz / Electronic
Label: Ninja Tune

1. Kitty Wu (4:37)
  2. Day (3:08)
  3. Another Day (3:31)
  4. Suomi Finland (7:28)
  5. Aerial Bright Dark Round (5:10)
  6. Reminders (6:45)
  7. Toxic Dart (5:16)
  8. I Could Have Killed Him in the Sauna (5:32)
  9. Doppelganger (4:47)
  10. The Stix (7:02)
Leuke plaat, maar ik vind de vorige iets spannender.

avatar van Fianosther
ik vind het juist andersom .

avatar van Fianosther
Deze is toch wat teruggezakt (Van 4 naar 4,5). Day en Another day zijn wat saai, zeker na meedere luisterbeurten. De nadruk ligt vooral op de mooie melodie van Kitty Wu en het mooi opbouwende van I could have killed him in the sauna.

avatar van Nakur
gezakt van 4 naar 4,5 ?

nee, omhoog gevallen.

avatar van frankmulder
Dit was het eerste album dat ik van Jaga Jazzist hoorde, en wat mij betreft ook de minste! Ik weet nog niet wat het is, maar ik vind de muziek op deze plaat gewoon niet zo boeiend. Daarom ben ik blij dat iemand mij aangemoedigd heeft toch die andere twee albums ook te proberen, met geweldig resultaat (zie aldaar ). Day en Another Day vind ik trouwens wel leuk (hallo Fianosther ). Verder luistert het wel aardig weg, dus ik maak er 3,5* van.

avatar van popstranger
I could have killed him in the sauna is toch wel een geweldige titel, voor de rest een minder album dan a livingroom hush.