Johnny Mathis - 16 Most Requested Songs (1989)

1 stem

14. (Where Do I Begin) Love Story
  15. Didn't We
  16. Gina
avatar van heartofsoul
Van de zeer omvangrijke singles-discografie van Mathis is dit compilatie-album natuurlijk een bescheiden selectie; het betreft alleen zijn opnames voor Columbia. Crooners kunnen, vooral -zo merk ik- nu ik wat ouder ben, zich verheugen in mijn belangstelling, en er staan zeker een paar mooie nummers op deze schijf, ofschoon ook een paar draken, zoals Mathis’ verkrachting van “Maria”. De stem van Mathis is natuuurlijk wel een beetje aan de gladde kant, maar ik stap daar makkelijk overheen. En ik verzamel popmuziek die aan de belegen kant is, want die verschaft mij vaak meer bevrediging dan allerlei moderne populaire muziek.