Behemoth - Thelema 6 (2000)

Polen
Label: Olympic

1. Antichristian Phenomenon (4:39)
  2. The Act of Rebellion (3:46)
  3. Inflamed with Rage (3:12)
  4. Pan Satyros (4:23)
  5. Natural Born Philosopher (3:56)
  6. Christians to the Lions (3:01)
  7. Inauguration of Scorpio Dome (3:03)
  8. In the Garden of Dispersion (3:21)
  9. The Universe Illumination (3:30)
  10. Vinum Sabbati (3:24)
  11. 23 (The Youth Manifesto) (4:53)
BlueBerry
echt top album van behemoth. het experimenteren heeft zn vruchten afgeworpen. luister goed naar Vinum Sabbati en op het einde word de gitaar gebruikt zoals het nog nooit in black/deathmetal gebruikt is. (het ''paardengeluid'')

goeie cd, maar het geheel klinkt wat 'leeg' vind ik. liever de moddervette productie van de opvolger van dit album.

R_A_M_O_N_E_S
hier heb ik de digipack van met daarop bonustracks + video clip.

avatar van vork666
Redelijk goede nummers lopen hardhandig in de soep door de productie die noch de rauwe lofi kwaliteit van voorgaande albums kent, noch de heerlijke beuksound van de latere albums. 3.0*

avatar van Kondoro0614
Vond dit beduidend minder van de heren. De nummers zijn korter, leuk maar het is allemaal niet extreem bijzonder te noemen. De productie vond ik niet heel geweldig, de drums vond ik iets te veel naar voren komen waardoor de rest wat weggedrukt werd in het overdonderend geluid, 'Negral' had wel een prima klasse zang en de gitaarwerken waren allemaal wel prima al moest je die soms wel een beetje zoeken. Al om al, redelijk album maar zeker niet hun beste.

Voorlopige tussenstand:
01. Grom
02. Satanica
03. Pandemonic Incantations
04. Thelema 6
05. Sventevith (Storming Near the Baltic)

avatar van Lau1986
Een leuk album van de band. Het is meer recht toe rechtaan, maar ook dat kunnen ze goed. Daarnaast zijn de vocalen heerlijk en passen er uitstekend bij. Leuk album.