DJ Tiësto - In Search of Sunrise (1999)

Dance
Label: SongBird

1. York - The Reachers of Civilization (5:31)
  2. Libra presents Taylor - Anomaly: Calling Your Name [Ferry Corsten Remix] (4:04)
  3. Billie Ray Martin - Honey [Chicane Club Mix] (6:42)
  4. Marc Vision - Time Gate [Update] (3:20)
  5. BT - Mercury & Solace [BT 12" Mastermix] (6:50)
  6. Cabala - Dark Blue (5:49)
  7. Gypsy - I Trance You [Pappa & Gilbey Mix] (5:06)
  8. Yahel en DJ Miss T - Going Up (4:03)
  9. Technique - Sun Is Shining [Mash Up Matt Remix] (5:23)
  10. Gouryella - Walhalla (3:31)
  11. Kamaya Painters - Far from Over (3:34)
  12. Lange - I Believe [DJ Tandu Remix] (7:39)
  13. The Morrighan - Remember (To the Millennium) [Lange Mix] (5:34)
  14. DJ Tiësto - Sparkles [Magikal Remake] (4:19)
avatar van TheSilmarillia
Schitterende compilatie. Ik durf zelfs wel te stellen dat dit mijn favoriete mix-cd is. Een geweldige cd, en deze verveelt me nooit!! Topper, natuurlijk 5 sterretjes.

avatar van Onderhond
Aardige treinsmix, maar mist toch duidelijk een beetje klasse in de platenkeuze. Aardig met dit weertje, maar niet echt super.

3.5*

avatar van Sjaan
Dit is zeker voor die tijd een topper en nog steeds.Goede opbouw. Alles klopt gewoon.

Geweldige cd van Tiesto! Kan me nog steeds erg boeien deze zomerse mix.

avatar van Raggie
Beste trance cd aller tijden! Nummers als Honey en vooral Mercury and Solace (de titel alleen al). De intro is ook mooi en zet de toon voor een relaxte opbouw met in het begin voor zwoele vocalen. Erg goeie platenkeus van onze dj held.

Bij nummer 9 gaat de beuk in de cd met Gouryella er nog even overheen. Ook nummer 13 goede herinneringen aan. De magische begintijd van de trance in NL

Een dikke vette 5

Dyon
Wat een legendarische cd dit! Heerlijke zwoele melodien en dito vocalen. Zo hoor ik Tiesto het liefst...

avatar van Raggie
....ik snap die kerel die Tiesto's andere cd's wel een 4 geeft, en voor deze een 2, echt TOTAAL niet, lol

avatar van Roel-
Heerlijke plaat die nu nog steeds fantastisch is. De nummers gaan niet vervelen, in tegenstelling tot veel andere (met name commerciele) trance/dance nummers.

avatar van Dibbel
Gekregen van iemand die vindt dat CD's tegenwoordig uit de tijd zijn (?). Ik heb er mijn voordeel mee gedaan.
Hoewel ik geen houseliefhebber of -kenner ben, kan ik trance op zijn tijd nog wel eens waarderen.
Door deze was ik aangenaam verrast. Deze klopt helemaal. Heerlijke zwoele zomeravondmuziek met veel goede zangeressen.
Kom er nog wel eens uitgebreider op terug.

avatar van Sjaan
maar nu ff nie?

avatar van Dibbel
Nee, want ik zit nu te eten en ik ga zo de videorecorder (jazeker) aanzetten voor die docu over Rodriguez. En dan boodschappen doen.
Maar, thanks voor het herinneren eraan, zal hem weer wat meer naar boven halen...

avatar van Thin Air!
Dibbel schreef:
...

betaal je dan ook met guldens

Nog steeds heerlijk! Klassieker!