menu

Hawkwind - BBC 1 Radio One: Live in Concert (1991)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Windsong

  1. Born to Go (10:45)
  2. Seven by Seven (6:50)
  3. Brainstorm (9:38)
  4. Masters of the Universe (9:30)
  5. Paranoia (9:20)
  6. Silver Machine (4:40)
totale tijdsduur: 50:43
zoeken in:
avatar van i.Ron S.
4,5
Hier is nu een nieuwe versie van uit met een andere hoes onder de naam "At the BBC - 1972" met 2cd's, een mono versie met nog 2 bonustracks en een stereo versie, bij de stereo versie is er wel een hap uit Brainstorm.
Ik vind het persoonlijk een vermakelijk optreden, maar het benadert nog niet de magie van Space Ritual.

avatar van B.Robertson
Heb 'em onder de titel Space Rock from London van Genschman Rec. De broadcast version; onbewerkt en met wat edits. In ieder geval een prima optreden met vrij goed geluid, mooie 'best of' set. Born to Go vind ik hier toch wel indrukwekkend, mooi op gang gebracht met dat space-intro. De sfeer zit er eigenlijk meteen wel goed in en de synths knallen er zo hier en daar lekker uit. Het optreden was van 28-09-72 en werd 14-10-72 uitgezonden.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:30 uur

geplaatst: vandaag om 11:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.