Jeronimo - Jeronimo (1971)

West-Duitsland
Label: Bellaphon

1. Sunday's Child (4:25)
  2. Shades (3:27)
  3. Reminiscenses (1:01)
  4. How I'd Love to Be Home (4:30)
  5. End of Our Time (4:08)
  6. Understanding (4:06)
  7. Silence of the Night (3:36)
  8. Hugudila (7:49)
  9. You Know I Do (5:29)
  10. Save Our Souls (SOS) * (3:00)
Solide, niet heel originele, altijd aangename en nooit spectaculaire harde bluesrock uit Duitsland. De domme drumsolo in track 8 kost een halve ster.

avatar van captain scarlet
Psychedelische hardrock/bluesrock. Tweede album van deze Duitse driemansformatie.
Heel genietbaar album voor de liefhebber. Staat na al die tijd nog als 'n huis.
Constant degelijk niveau zonder ergens in te kakken. Vol mer fijne gitaarrifs en prima baspartijen. Vocaal is het ook prima in orde.
Om dan toch 'n puntje van kritiek aan te voeren: de wat knullige drumsolo in Hugudila voelt overbodig aan, maar lange drumsolo's waren in de mode destijds, dus ik vergeef het ze.