Arditi - Omne Ensis Impera (2008)

Zweden
Electronic
Label: Equilibrium

1. Omne Ensis Impera (2:44)
  2. Der Angriff Geht Weiter (4:22)
  3. Decisive War (5:11)
  4. Perserverance Is All (5:41)
  5. Profound Truths (5:25)
  6. Sons of God (5:39)
  7. Onwards! (4:52)
  8. Cladem Nescimus (5:00)
  9. Endkampf (5:50)
lambf
Beetje te uitbundig dit album. Niet heel slecht, maar ik mis een beetje de militairistische, sobere uitstraling van het andere werk. Dat militarisctische heeft dit album ook wel, maar het is veelal erg melancholiek en uitbundig, waardoor het een beetje aan kracht afdoet. Verder is het ook niet zo heel donker als het oudere werk. Dat er sterke nummers op staan is zeker, luister maar eens naar Sons Of God. Het beste nummer is Cladem Nescimus. Deze zit wat anders in elkaar dan de andere nummers en is mischien wel een "lelijk" eendje in dit gezelschap, het is echter wel het beste nummer.

avatar van Blood Duster
Ik sluit me een beetje bij je mening aan.... dit album is zeker melancholischer uitgevallen, en heeft meer klassieke invloeden dan zijn voorgangers.

Maar.....dit maakt het voor mij juist een van de beter albums van 2008!