Jacaszek - Treny (2008)

Polen
Electronic / Neoklassiek
Label: Miasmah

1. Rytm to Nieśmiertelność I (5:26)
  2. Lament (6:54)
  7. O Ma Żałości (5:32)
  8. Tren IV (3:34)
  9. Walc (3:12)
  10. Martwa Cisza (5:14)
  11. Rytm To Nieśmiertelność II (4:46)
Sietse
Aardig album met mooie klassieke stukken erop, maar zodra de ritmes uit de computer erbij komen verliest het voor mij veel aan kracht.

Krappe 3,5.

avatar van unmudded lake
Dit had evengoed een plaat van skodvin himself kunnen zijn , dat sopranig gedoe begint me eigenlijk ook wel wat de strot uit te komen. Ik krijg er haast braakneigingen van.

Sietse
dit kan dus echt in de verste verte niet tippen aan Skodvin zijn eigen werk. Mist toch nog veel aan diep gang vergeleken met het werk van Svarte Greiner en Deaf Center.

khonnor
zever... gezever

prachtige neo-klassieke ambient met als hoogtepunt het machtige lament

avatar van we tigers
Tijdens het eerste nummer dacht ik: dit is mooi; dit wordt een sterk album. Vervolgens bevatten de andere nummers exact dezelfde elementen en komen er tw weinig echt memorabele momenten naar voren. Als de dames dan weer inzetten en mijn meisje cynisch zegt: jezus, het lijkt wel enya..., vrees ik dat het geen blijvertje gaat zijn.

Sietse
nu ook op vinyl verkrijgbaar en door een foutje in mijn systeem (hoofd) dus ook zo door mij besteld (in de veronderstelling dat het een nieuw album was).

avatar van unmudded lake
Ik zou zeggen geniet van het laatste nummer , is me dat een joekel van een track.
Nu ik wat over de sopraan pijngrens heen ben , bevalt het plaatje me wel.
Ach de tijd zorgt ervoor dat je uiteindelijk alle strubbelingen aanvaardt.