Nailpin - III (2008)

Belgiƫ
Label: Sputnik

1. There Goes Another Heart (4:12)
  2. The Quiet Shutdown (3:18)
  3. Shipwreck (3:16)
  4. The Ending (3:53)
  5. It's Allright (3:12)
  6. A Dream to Begin With (3:26)
  7. Hookers & Champagne (3:12)
  8. Honesty (3:47)
  9. I'm Stereo (3:43)
  10. Cover the Stitches (3:38)
  11. The Most Comforting Goodbye (3:51)
  12. You = I (3:26)
avatar van nummervlinder
Ben benieuwd, heb 'm al zien liggen, maar ben van plan nog even te wachten

avatar van hansjuvefan
Man dit kan niet goed zijn! Heb ze live gezien op Rock Zottegem. Met alle respect, maar het zijn echt een bende mietjes
Het enige dat voor hun stond waren een bende gillende tienermeisjes. Echt om van omver te vallen :s

PriestMaiden
hansjuvefan schreef:

Hehe ja das het nadeel maar op zich is/was dit wel een leuk rockbandje, niet erg hoogstaand of uniek maar live waren ze zeker niet slecht.

PriestMaiden
De minimale punkinvloeden van het debuut zijn volledig niet meer te horen. Zoals ik bij White Lies and Butterflies al schreef: ik heb het niet zo op de schreeuwige zang van Sean. Deze cd klinkt alternatiever en ze experimenteren meer op deze plaat als bij hun vorig werk. Op zich niet slecht want op een kopie van hun vorig werk zat ik ook niet te wachten. De eerste twee nummers zijn mijn favoriete tracks. Ga hem vanavond misschien nog eens draaien, is zeker al meer dan een jaar geleden...