Tam Lin Music - In the Twilight (2008)

Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Dark Heart (3:52)
  2. The Age of Ignorance (3:24)
  3. Siddhartha (5:13)
  4. Soldier Called Uriah (3:44)
  5. In the Twilight (4:57)
  6. Stay Hungry (3:54)
  7. High Time (4:43)
  8. Cruel April (4:21)
  9. Lucia (4:48)
  10. Down the Garden Path (4:21)
  11. Life Full of Holes (2:58)
  12. No Masters No Gods No Curfews (3:55)
  13. This Side of Your Silence (5:22)
  14. Walk in Beauty (2:38)
Tam Lin Music heeft niets van doen met ons vermaarde rock contest koppel Reptillin
Het gaat hier om Paul Weinfield die onder deze naam aangename nummers schrijft en speelt. Het is een melancholische wereld waar hij in vertoeft zonder dat het al te zoet wordt.
Het is altijd moeilijk om nog een plaatsje in te ruimen voor artiesten die dit soort muziek maken omdat we het al vaker en eerder gehoord hebben. Beter zal ook nog wel. Toch kan mij dat er niet van weerhouden om volop te genieten van dit In the Twilight. Het is een album waar weinigen zich een buil aan zullen vallen terwijl het ook weer niet al te popie jopie is en binnenkort in grote getalen over de toonbank zal gaan. Jammer voor Wenfield, gelukkig voor de liefhebbers van artiesten die hun favorieten nog graag ongeschonden zien.
Let vooral ook op het trompetspel van Mike Shobe dat de nummers vaak een mooie twist geeft.
Dat er een grote markt zal zijn voor deze artiest weet ik wel zeker mensen die een beetje zijn uitgekeken op Jack Johnson bijvoorbeeld) maar of hij daar ook door ontdekt gaat worden betwijfel ik ernstig. Hopelijk weten op musicmeter nog wel wat users de weg naar deze cd te vinden want het is jammer als ik verantwoordelijk zal blijken te zijn voor de enige stem.

BobbieMarley
Zijn nieuwste cd Garden in flames is gratis te downloaden op zijn website!