Postmen - Era (2003)

4. Not a Day (4:53)
  5. Sd (1:12)
  6. Free World (4:26)
  7. Trust (5:06)
  8. Children's Song (3:46)
  9. Blue (0:32)
  10. Warning (4:12)
  11. Play Your Position (4:21)
  12. All Rise (4:05)
  13. Begging You (4:11)
avatar van Jordy
De Postmen blijven maar heerlijke muziek maken, weer een perfecte mix tussen r&b, reggae en hiphop.

Inderdaad. Jammer dat ze niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Een van de beste Nederlandse bands; internationale klasse.

avatar van Coldplayer
Is dit de correcte tracklist? Op kieskeurig en free record shop staan namelijk andere volgorde en minder liedjes...

avatar van Jordy
mijn versie is zoals hier staat, in ieder geval

Music
Ik vraag me af wanneer er een mc komt die alles omgooit ik keek net the box en ik zag een paar clowns op tv dom lullen (spacekees, jeugd tegenwoordig die dikke dan)
dat die nr die ze maakte voor een nieuwe film
origineel en wel is
wanneer komt deze postmen heren eens terug
ik ken veel underground rappers die skillz
hebben ik vraag me af of de HipHop in dit land het nog volhoud met die hele partysquad onzin
Urban is geen HipHop laten we dat duidelijk zijn
ik drop hier me mening en state of my mind erover
omdat Postmen enigste is die ik echt kan waarderen
wannee rkomt e-life eens met een album..dit album? leuk gedaan net nog een 3 viel tog wel mee de tweede was pas vet

Music schreef:

ik drop hier me mening en state of my mind erover
omdat Postmen enigste is die ik echt kan waarderen

Misschien kun je dat toch beter in het forum doen. En met leestekens.

Music
Wat bedoel je met leestekens???
laten we gewoon aardig doen oke

avatar van Reijersen
Heeerlijk album. Jammer dat de heren uit elkaar zijn en er dus mee gekapt zijn.

avatar van Sjaakspeare
Uiterst lovende reacties, en een gemiddelde van 3,65??

avatar van Timo710
Music schreef:
dat die nr die ze maakte voor een nieuwe film
origineel en wel is
wanneer komt deze postmen heren eens terug
ik ken veel underground rappers die skillz
Wow, hier ben ik dus het totaal mee eens! Ik ben ook tegen al die comedy rappertjes en mensen zonder flow, terwijl opgezwolle altijd nog minder gedraait word als Partysquad op TV en radio.....

avatar van MAS
MAS
The anonymous mis zegt zelf in een interview met State dat hij dit geen tof album vind.. Statemagazine - article - Postman kiest een andere route - Article

avatar van BZN
BZN
begging you

avatar van KILLERBEE99
Begging You

avatar van Funky Bookie
Heerlijk Postmen album. Volledig herkenbaar dankzij die voor hen karakteristieke mix van reggae en hip-hop. Zeer relaxte flow. Top.