This Leo Sunrise - Koewacht (2007)

Alternatieve titel: (Koewacht)

Folk / Country
Uitgebracht in eigen beheer

1. Fragment (2:21)
  2. Hands (3:30)
  3. Monster, Darling (8:27)
  4. Hold On! (4:47)
  5. Tape's Tune (2:33)
  6. The House Carpenter (8:08)
  7. Riverbed (4:54)
#120/200 ligt hier voor me. Erg mooi, en vooral veelbelovend, album(?) waarbij nummers als Hands, Hold On! en The House Carpenter van ongekende schoonheid zijn. De opname is vrij low-budget, wat zowel voor- als nadelen heeft. Ben erg benieuwd wat ze op plaat weten te zetten mochten ze eens de kans krijgen om een goed geproduceerd album op te nemen.

jeko
Hier nummer #53/200. Heel mooie stem deze Leo en de nummers met samenzang doen erg aan Low denken.Dat is dus geen straf.
Tijd voor een 'echte' cd lijkt mij.
4 sterren voor de muziek een half voor het mooie artwork.

Sietse
#129/200, nog steeds niet gehoord

jeko
Toch eens doen

avatar van sluiswachter
#49/200 Ik dacht dat in eigen beheer uitgebrachte cdr's niet eens op mume mochten. Maar geheel terecht dat deze er toch op staat. Want het is een pareltje. En ik heb pas de nieuwe, 'the boat ashore' besteld.

avatar van pjh1967
#146/200 vanavond aangeschaft in Doornroosje. Geweldige band als voorprogramma van een nog geweldiger band (The Low Anthem). Live klonk het erg overtuigend, ben benieuwd hoe het thuis over komt.

Sietse
ik vind het erg mooi, maar word ook wel heel erg down van het album.