Natural Snow Buildings - Slayer of the King of Hell (2008)

Frankrijk
Folk / Avant-Garde
Label: Digitalis

1. Four-Armed Protector (41:54)
  2. Slayer of the King of Hell (32:34)
  3. Broken Sword (10:13)
avatar van Gyzzz
Zojuist deze eens opgehengeld en even -vanwege geen overvloed aan tijd- het laatste nummer opgezet voor een indruk, en wát een nummer . Behoorlijk wazig, maar echt iets om heel ver de diepte in meegesleurd te worden. Erg enerverend.

sxesven

Inderdaad fantastisch dit; ook de twee eerste nummers zijn werkelijk fantastisch. Jammer dit dit in van die bizar kleine oplages wordt uitgebracht waardoor zulke dingen al een maand na release (of soms nog veel vlugger, e.g. Laurie Bird) echt nérgens meer te krijgen zijn. Zo ook deze. Erg spijtig, want ik zou wel een echt exemplaar willen.

Sietse
Deze tape was binnen 1 dag uitverkocht bij het label...
Ik kijk daar toch geregeld en deze stond de ene dag als "Soon" en de dag erop als "Sold Out".
Echt bizar.

sxesven
Precies, alleen bij Digitalis ging het al ongelooflijk snel, maar daarbij is er naar mijn weten ook geen enkele distro, hoe vaag ende obscuur ook, die dit ding nog heeft liggen (heb een zondagmiddag er een paar honderd afgeschuimd, als het niet meer was, to no avail). Inderdaad bizar. Doe dan gewoon 1000 van die dingen ofzo, in plaats van vijf-en-fucking-negentig.

avatar van korenbloem
Laurie bird vind ik echt geniaal. Ben hier zeer benieuwd naar.

Ik heb 'm bewust niet gekocht, mijn redenering was eigenlijk een beetje dat als dit tot hun beste werk zou behoren dat ze het niet op cassette zouden uitbrengen. Dit lijkt me meer iets voor iemand die de collectie compleet wil hebben, maar goed, ik kan het natuurlijk ook helemaal mis hebben, maar daar kom ik toch nooit achter, haha.

Brad heeft wel destijds in zijn mailings aangekondigd wanneer deze in de verkoop ging en ik meen ook een mailtje toen er nog slechts een handvol was. Dus wat dat betreft is het gewoon een kwestie van de mailbox in de gaten houden.

Overigens kun je best Nemo van Time-Lag even een mailtje sturen, die update zijn website vrijwel nooit, maar heeft dit soort dingen vaak wel te koop.

bubbachups schreef:

Tot je 'm natuurlijk over 10 jaar voor $900 op eBay aanschaft, hè.

bubbachups schreef:

Ik ontvang echt stápels mailings van labels maar lees ze eigenlijk nooit. Moet ik misschien maar eens doen, maar goed, altijd erg vermoeiend om altijd door de rotzooi te spitten om de parels eruit te halen.

Verder is deze trouwens gewoon echt fantastisch, cassette of niet. De cassette scene is alive and kicking, dus dat hoeft geen verrassing te zijn.

bubbachups schreef:

Thanks, even een mailtje gestuurd. Wie weet.

Sietse
Ik koop ze niet meer, cassettes. Ik heb er een aantal liggen die ik nog nooit heb geluisterd na aanschaf. Misschien is het zonde en mis ik in het een en ander, maar ik zet gewoon niet snel een tape op. Heb wel heel erg zitten twijfelen om deze via webshops te kopen samen met die van Xela, maar goed het moet ergens ophouden.