Inverse - So Far (2008)

Alternatieve titel: The Collection

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. So Far (5:41)
  2. Remember the Name (3:48)
  3. Everything Is Beautiful (4:05)
  4. Spotlight (4:33)

met Just Will

5. Til' the End (C.A.L.I.) (4:11)

met Trek Life en Deacon the Villain

10. Wanna Groove (3:50)

met Tatyana Ali

11. Sunnycalifornia (3:27)
  12. Look Around (2:38)
  13. All My Tomorrows (3:28)
  14. One Step (4:56)
avatar van Rhythm & Poetry
Heb deze al een tijdje liggen en vergeet hem telkens te beluisteren, binnekort maar eens doen. Het ziet er toch wel goed uit.

avatar van Chrisseh
Deze gasten hebben connecties met CunninLynguists, toch? Als het goed is heeft Kno ook (op z'n minst) één track geproduceerd. Wat ik had gehoord (tijd geleden) was niet écht om enthiousast over.

Edit: Ik zie ook al een Deacon The Villain feature.

Edit2: Nu ik hun MySpace na een lange tijd weer eens opzoek, klinkt het toch weer veel beter dan ik me herinnerde.

avatar van Rhythm & Poetry
Eindelijk zover geweest om dit te beluisteren. Voor mij is dit een normaal album, oké zoals de titel al zegt is het een collectie van de nummers van Inverse. Maar voor deze plaat kende ik nog geen werk van de rapper.

Goede producties, en een redelijk (goede) rapper. Niet heel echt bijzonder, maar het geheel klinkt toch absoluut niet verkeerd. Ik ga wat laag inzetten met een 3,5. Het kan nog groeien naar de 4* (maar dan houdt het toch voor een heel eind op).

The Genius
Shit is nice!

Poppekontje
Klinkt heel fijn dit op een of andere manier, niet speciaal, maar toch heel tof.