Naar mijn bescheiden mening één van de beste van Spock's Beard. In the Mouth of Madness en Harm's Way zijn mijn favorieten, maar er staan eigenlijk geen mindere nummers op!
Hier staan inderdaad echt geen mindere songs op. Ik kan me nog goed herinneren dat ik voor het eerst June live hoorde (volgens mij op ProgFest 1997 in LA) en nog steeds kan ik kippenvel krijgen van die vocale harmonieen in dat stuk.
Deze vind ik zeker een van hun beste,en de beste nummers van deze cd en gelijk ook van spock's beard zijn Harm's way en Flow.Briliante opvolger van de bijna net zo goede Beware of darkness.
Ik heb deze plaat van een andere platen maatschappij...waa IQ ook mee is begonnen Giant electric pea?
Het is een fijne plaat, zoals bijna al hun platen die ik heb.
Voor mij is snow nog altijd hun top album en X komt ook ver.
Ik kan nog steeds het enthousiasme van hierboven niet delen. Vind dit maar een zeer matige plaat van de baarden. Weinig echt pakkend. Klinkt mij te gemaakt en te bedacht in vergelijking met de twee voorgaande platen. Te gekunsteld ofzo, kan me maar niet pakken.
Eigenlijk vind ik alleen In the Mouth of Madness goed.
Het zoete June kan me niet bekoren. Veel te gelikt.
Zal 'm nog eens een paar keer opzetten. 's Kijken of het enthousiasme met de tijd komt.
20 jaar.... confronterend hoor. Kocht hem ooit bij hun eerste concert in Tivoli. Kwam midden in de nacht thuis in Tilburg en heb hem tot de zon op ging zitten luisteren. In eerste instantie was ik niet zo enthousiast als dat ik was over Beware of Darkness, maar inmiddels is het een album waar ik nog steeds enorm van kan genieten. Met name Harm's Way vind ik nog steeds geweldig. Maar ook de rest heeft alles wat SB zo geweldig maakte voor mij. Melodieus, pakkend, weird, onverwacht en geweldige muzikanten.
Groot fan van SB met Neal Morse in de gelederen. Toch pakt deze CD mij niet. Vandaag heb ik hem weer eens beluisterd, maar het pakt mij niet. Het is niet slecht, maar ergens komt het "te gezocht" over wat de heren dit keer hebben geproduceerd.
Voor mij niet meer dan een 3.
Voorlopig de beste SB die ik in mijn kast heb. Met heel frisse, afwisselende muziek leveren deze heren een mooi prog album af met een hoge dosis aan energie.
Heb ze een aantal jaren geleden eens live bezig gezien in de Boerderij en uiteraard speelde ze oa June .