Sade - The Remixes - Best Of (2006)

Pop / Soul
Label: SDA

1. Love Is Stronger Than Pride [Mad Professor Mix] (4:21)
  2. Give It Up [Kenny Larkin Remix] (11:12)
  3. Kiss of Life [Deep Mix] (10:36)
  4. Feel No Pain [Nellie Hooper Mix] (5:00)
  5. Turn My Back on You [Heffs Mix] (5:43)
  6. Sweetest Taboo [Extended Version] (5:12)
  7. I Never Thought I'd See the Day [Danny Tenaglias Musk Men Mix] (7:40)
  8. By Your Side [Ben Watt Mix] (8:46)
  9. Somebody Already Broke My Heart [Excursions Mix] (6:25)
Father McKenzie
Nooit gehoord, maar voor zulke uitgaven vrees ik toch, vaak zijn de originele versies zo'n duizend keer beter... dergelijke remix-albums vallen meestal ontzettend tegen... wie kent dit remix album van deze fijne zangeres?

avatar van RogerV
Naar verluid had Sade het niet zo op remixes. Dus voor een zangeres die buitengewoon veel invloed heeft gehad op de dancescene (waar ze zelf niet toe behoort) zijn er eigenlijk maar weinig remixes gemaakt. Dit verzamelt een allegaartje uit haar hele carriere van verschillende tijdperken.

Maar hoewel het veel potentie heeft bijven veel van deze remixen toch een beetje hangen in voortkabbelen. Leuk om een deephouse/triphop setje mee te vullen maar te saai om zelfstandig interessant te zijn. Alleen die aanvankelijk illegale bootleg van Kenny Larkin is wel vet. Wat ook wel jammer is dat is dat juist enkele zeer interessante remixen er niet op zijn gezet (maar dat zal wel met geld/rechten te maken hebben)

Zoals By Your Side (Neptunes Remix)

Sade - By Your Side (Neptunes Remix) [Audio] - YouTube

King Of Sorrow (Fun Lovin' Criminals Remix)
Sade - King Of Sorrow (Fun Lovin' Criminals Remix) - YouTube