Despina Vandi - Profities (1999)

Alternatieve titel: Προφητείες

1 stem

Griekenland
Label: EMI

1. Akros Tolmiro (3:32)
  2. Profiteies (4:24)
  3. To Koritsaki Sou (4:06)
  4. Kleinomai (4:52)
  12. Horis Esena (4:40)
  13. Xenodoheio (3:59)
  14. Diakoptaki (4:05)
  15. Spania (4:36)
  16. Oute Ena Euharisto (5:03)
avatar van musicfriek
Ik ken de naam van deze zangeres ergens van, maar ik kan er niet opkomen... Iemand??

Popman
Een bekende hit van haar is "Come along now"

avatar van musicfriek
Die ken ik niet.. Heb even gesurfd op youtube en het nummer wat ik wel van haar ken is Gia. Ik krijg gelijk zin om een vakantie te boeken naar Griekenland (Prachtig land btw, vooral de eilanden).

Popman
"GIA" klinkt mij niet bekend, heb wel het filmpje helemaal gekeken, mooi weer daar.
"Come along now" moet je kennen, heeft nog in de top 40 gestaan (2005??)

avatar van musicfriek
Ik volg de top 40 al een jaar of 8 niet meer, maar het klinkt mij totaal niet bekend. Je bedoelt toch niet het nummer Come Along van Tityo toch? Die is ook veel ouder dacht ik. In Griekenland is deze (overigens erg mooie) dame een heuse wereldster zo te zien

Popman
Ik heb de cd van Despina Vandi met "Come along now" nog ergens liggen. "Come Along" die ik bedoel is inderdaad van Titiyo. Die artiesten namen lijken ook zo veel op elkaar. Goed...ben je weer bij vraag 1 uitgekomen.

Super goed album!

Gia uit 2003 is inderdaad een hitje geweest in Nederland (: zo heb ik haar muziek ontdekt.
Ik heb Despina Vandi drie keer ontmoet na haar optredens in Athene, ze werd helemaal gek toen ik haar vertelde dat ze een Nederlandse fan heeft!