DL Incognito - A Captured Moment in Time (2008)

Canada
Label: URBNET

1. Claim to Fame (3:59)
  2. Grand Scale (4:13)
  3. Too Late Now (3:41)
  4. Made It Through (2:54)
  5. Rap Soul (3:26)
  6. Fresh to Death (4:08)
  7. Owe It All to You (4:18)
  8. Atmosphere (3:34)

met Theology 3

9. Best Years (I Care) (3:36)
  10. Air Play (3:53)
  11. Thank You (For Listening) (3:21)
  12. These Are My Adventures (4:08)
avatar van Rhythm & Poetry
Prachtige albumcover om alvast mee te beginnen. Binnekort maar eens opzetten.

avatar van Rhythm & Poetry
Kan toch niet anders zeggen, dan dat dit ook weer een erg sterk album is. Producties die mij goed weten te raken. DL Incognito's eerste werk wat ik check en zijn flow bevalt me ook goed. Aanstekelijke nummers staan ook op de plaat zoals Made it Through. Zeker iets wat ik in de toekomst vaker op ga zetten. Een 4* om mee te beginnen maar kan zeker nog wat groeien.

avatar van jelmer19
Kheb de laatste tijd wat releases uit Canada geprobeerd en daar zat niet veel goeds tussen. Toen ik deze opzette wist ik vanaf het eerste nummer dat daar verandering in zou komen.
Zoals R&P al zegt ''weer'' en goeie hiphop release uit 2008.
Alles klopt weer en de lengte van de cd is ook precies goed om het niet te eentonig te laten overkomen.
Daarom ook voor mij eerst maar eens 4,0* sterren en misschien ruikt dit zelfs wel naar een halfje erbij

Ik las trouwens op een site dat dit alweer zijn 4e Solo album is.

avatar van Rhythm & Poetry
De andere 3 zijn ook al toegevoegd.

Rene1979
Een maatje van mij kwam hiermee aan en zei dat het goed was. Dus maar gaan luisteren en inderdaad hele vette cd!