SebastiAn - Motor (2008)

1. Motor (4:12)
  2. Momy (4:12)
  3. Army (3:01)
Ollie
Motor is toch wel een hele gruwelijke track zeg, heerlijk die motorgeluiden met daarin een heerlijke smerige toon verwerkt! Mag van mij wel gedraaid horen, Momy vind ik beetje saai, beetje het werk wat SebastiAn voor het meerdere maakt, lijkt allemaal beutje op elkaar, jammer is dat! Maar de nieuwe track Motor vind ik toch wel heel gruwelijk!

avatar van Leonard91
De minste tot nu toe van SebastiAn, de titeltrack vind ik wel redelijk lekker, maar na een tijdje ken je het geluid wel.
De andere twee zijn gewoon standaard SebastiAn producties van een niet al te spetterende kwaliteit, Ed Banger begint me nu al als een beetje te veel van het zelfde te klinken. Een 3*

LOL, dit wist ik dus totaal niet, ik kende het nummer Motor wel maar dat er een EP aan kwam wist ik niet...... (shame) Ik ga deze meteen eff checken ben benieuwd. Maar is er dan al wat bekend over een eventueel album ?

Aardige EP, zeker niet de beste. Ik vind Motor een lekker nummer. Hij doet mij heel erg denken aan Walkman die door een nogal ranzige distortion-filter is gehaald, niet negatief dus. En Momy doet mij denken aan Head-Off. Army daarentegen is dan het 'vernieuwendst', maar daar hoor je alsnog heel duidelijk het SebastiAn-geluid in terug.

Ik vind het dus al met al een aardige EP maar het is totaal niet vernieuwend en dat vind ik jammer. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het album van SebastiAn, want ik hoop dat hij daar wel wat vernieuwends laat zien maar toch zijn eigen sound houd. Hetzelfde geldt voor zijn track op Ed Rec Vol. 3.

Maar een ding weet ik wel zeker, als ik Motor live hoor dan word ik helemaal gek, want live is dat nummer geloof ik G-E-N-I-A-A-L

avatar van gemaster
Het duurde even, maar nu vind ik de titeltrack ook geniaal. Wat een moddervet geluid zeg. Momy is misschien een beetje standaard Sebastian, maar ik vind het wel een lekkere track. Army is aardig, maar ook niet veel meer dan dat. Een 3,5* is dit toch wel waard. Wel minder dan zijn eerdere releases.

JustaRascal
Duurde bij mij ook even om deze EP te waarderen, ik kan echt niet wachten op een album van SebastiAn.

Mooi filmpje van SebastiAn op het Sonar Festival. Waar hij geloof ik 'Motor' gebruikt als intro en ook 'live' edit. In ieder geval wel een vette show. Hoop dat hij ook door NL gaat touren met zijn live-show.