Dark Lotus - Opaque Brotherhood (2008)

1 stem

Label: Psychopathic

1. Intro (3:06)
  2. In Bloom (3:10)
  3. Follow the Leader (4:02)
  4. Black Sand (3:21)
  5. Can You Keep a Secret (4:08)
  6. Heinous (3:59)
  7. Backwords (3:46)
  8. Keep Up (4:07)
  9. Witch Trapped in This Song (4:00)
  10. Opaque Brotherhood (3:54)
  11. Hot Poison (3:56)
  12. Falling (4:23)
  13. Trapped Inside (4:35)
  14. Withered (7:13)
avatar van jelmer19
Een erg slecht album.
Verschrikkelijke producties en erg slechte raps.
Een hel om helemaal uit te zitten. Tenminste voor mij.
Cover is wel mooi trouwens maar zelfs deze kan niet voorkomen dat ik dit becijfer met een 0,5

lambf
Daar ben ik het niet mee eens, alhoewel ik er wel goed in kan komen dat je het vreselijk vind - ook ik vind lang niet alles goed. Veselijk cheesy maar sommige nummers zijn gewoon zo verdomd catchy

PS: Dat imago, bringing back memories (Insane Clown Pose)

Hoe langer ik luister, hoe slechter de muziek lijkt te worden. Dit is geen muziek die lang leuk blijft

lambf
Tsja, hoe belachelijk dit ook is, sommige nummers blijven gewoon erg lekker op een sleazy catchy manier. Vreselijk dikke rap van rappers die af en toe helemaal niet kunnen rappen, dikke producties en vette baslijnen, soms zefls metalsamples. En natuurlijk de ultra sleazy, slecht gezongen en megacatchy refreinen weten me helemaal in te palmen. Tuurlijk, er zitten ook echte kutnummers tussen zoals het slappe Withered en Keep Up.

PS: Waarschijnlijk heb je het al geraden, maar dit is niet echt aan te raden voor de meeste Hip-Hop liefhebbers hier op MuMe. En waarschijnlijk heb je ook al gemerkt dat er maar een miniem verschil is tussen "Crunk" "gangster" "commerciële" Hip-Hop en dit. Ga hier dan ook niet naar luisteren als je bovenstaande verschrikkelijk vind

avatar van Sjaakspeare
Vermeng Cypress Hill, OutKast, Army of the Pharaohs en Lupe Fiasco, en je krijgt dit geluid. Je krijgt deze cd wanneer je het werk van deze groepen, dan wel artiesten, overgiet met een silo bagger.

Sjaak, je bent Insane Clown Posse vergeten

avatar van Jorge-E
Dit is dan ook Insane Clown Posse met nog wat maten van hen.

avatar van Sjaakspeare
En ik was Insane Clown Posse natuurlijk ook helemaal niet vergeten. Ik bedoelde namelijk dat de som van de vier artiesten die ik hierboven noem, gedeeld door vier, Dark Lotus oplevert.