Danger Zone - Dangerous Styles (2008)

1 stem

15. Blowin' Up
  16. Writers Block
  17. Video Games
avatar van Rhythm & Poetry
Dit lijkt me niet de zelfde Danger Zone als van de EP? (Edit kan natuurlijk oon niet aangezien dat metal uit Italie is, stuur even een correctie.)

Over het album: lekker de oldskool sound met ook wat hedendaagse elementen er in. De raps zijn meer dan uitstekend. Heeft voor een deel met de uitstekende flow te maken maar ook met de meer dan uitstekende lyrics. Album werkt verslavend en wordt met de luisterbeurt toch wel beter. Ga hem nu op een voorzichtige 4* zetten.

avatar van Chrisseh
Judge is wel een lekker lied, de rest is me niet echt bij gebleven.

avatar van J.M.
Ik vind de stem van deze gast eigenlijk wel een beetje lijken op die van Koryrhymes die hier op musicmeter een paar tracks van zichzelf heeft neergezet.
hehe

avatar van J.M.
J.M. schreef:

Eigenlijk lijkt alleen nummer 4 erop. lol.

Verder vind ik dit album wel redelijk maar niet veel bijzonders. Paar goede tracks en goede teksten. Nipte 3,5