Greeley Estates - Go West Young Man, Let the Evil Go East (2008)

Label: Science (II)

1. Blue Morning (4:15)
  2. Go West Young Man (3:54)
  3. If We're Going Out, Let's Go Out in Style (4:07)
  4. Desperate Times Call for Desperate Housewives (3:07)
  5. If She Only Knew (4:49)
  6. If I Could Be Frank, You're Ugly (2:49)
  7. In the Ashes (3:19)
  8. Mother Nature Is a Terrorist (3:40)
  9. Let the Evil Go East (3:22)
  10. I'll Have to Warn You, This Won't Be Quick (4:17)
  11. There's Something Wrong with the World Today (3:15)
  12. Keep the Heat on the Dash (4:06)
  13. You're Just Somebody I Used to Know (4:50)
avatar van ConfuseMyCat
Leuk album met goede nummers.
Vooral om mee te zingen, erg leuk.
Een paar minpunten waaronder de zingende stem,
die ik wat minder mooi en erg irritant vind klinken.
8/10

avatar van Elliot
Naar mijn mening vooralsnog het beste album wat ze ooit geproduceerd hebben. Elk nummer zit fantastisch in elkaar. De ironische en sarcastische toon vind ik geweldig. Het klinkt hier en daar heel onheilspellend en instrumentaal klopt het allemaal. De zeurderige, dissonante zang vind ik juist zijn charme hebben. De balans tussen clean en screams vind ik precies goed. Bovendien vind ik het zeer fijn dat het album beschikt over dertien nummers, elk respectievelijk rond de 3/4 minuten, wat het album iets langer dan een gebruikelijk hardcore album maakt. Al met al vind ik dit wel een dikke 4,5*, ik ben bang dat ze dit album nooit zullen overtreffen, of evenaren.