Fabio Orsi - Before Long, Before Anyone, the Stars Will Be Walls in My Mind (2008)

Italiƫ
Electronic
Label: Students of Decay

1. Before Long, Before Anyone, the Stars Will Be Walls in My Mind (18:18)
Sietse
Wat mij betreft de leukste uit de trilogie van deze jonge Italiaan.

Wederom veldopnames, flarden gitaar en andere instrumenten in loops een mooi ambient stukje opgebouwd.

Fuuuuuuuck, deze is mooi Sietse! Bedankt voor de tip, op basis van bovenstaande besteld bij Students of Decay (belachelijk goedkoop ook) en vandaag binnengekregen. Maar damn wat een heerlijk schijfje zeg, krijgt direct een volle mep van mij, nu drie keer achter elkaar geluisterd en helemaal perfect!

En nu wil ik die andere twee natuurlijk ook hebben maar die zullen er vast niet meer zijn, zucht.

Sietse
die andere twee zal inderdaad vrij moeilijk worden.

ElMeroMero
Ik mis in dit plaatje een beetje de levendigheid die ik in de vorige twee delen in dit drieluik erg kon waarderen.

Hopelijk valt mijne frank/kwartje in één van de komende luisterbeurten. Voorlopig 3*.

Bubba, heb je Tomentosa al met een bezoekje verblijdt ? Volgens mij bieden ze daar nog een exemplaar van The Psychedelic Power.... te koop aan...

avatar van Gyzzz
Opvallend ElMeroMero, ik verdwaal hier juist al dagen lang elke nacht in voor ik in slaap val . Op het eerste gehoor klinkt het een beetje doordeweeks, maar inmiddels grijpt het mij juist helemaal vast.

Man, de teller stond hier nog niet eens op drie minuten of ik lag al kwijlend op de grond!

Het klikt bij mij gewoon als de tierelier.

avatar van we tigers
Deze staat in z'n geheel ook op Audio for Lovers (dubbelaar)