The Best of Outland / Spiritual Vol. 2 (1996)

Dance
Label: Outland

1. Power of Beauty - House of Lords (6:14)
  2. Men en Rhythm - Dance 2 the Music (6:55)
  3. Kasjmir - Polterguys (6:00)
  4. Rachmad Project - A Lot of Love (7:46)
  5. Stragglers - Do Me Right (4:44)
  6. Chiquita - Cavity [Marcello & Eric Mix] (5:57)
  7. Dimitri en Jaimy - Waitress of an Open Mind (12:03)
  8. Two Men Will Move You - The Goodbye Thing (8:43)
  9. Denjer - Something Strong (7:11)
  10. Basic Bastard - Bounce (5:58)
avatar van thelion
Op deze alleen maar extended versions geweldig ....... dus niet zoals op menig verzamelaar waar op lange tracks worden in gekort.... Hoogte punt Two Men Will Move You - The Goodbye Thing en Dimitri & Jaimy - Waitress of an Open Mind.

avatar van Yak
Yak
The Goodbye Thing
Maar dat nummer van Power of Beauty is ook geweldig.

avatar van musicfriek
* Is stiekem heel jaloers, friek kent deze albums niet *

Ik ook niet, maar ga ze wel 's opzoeken. Dit type house is voor een groot deel langs me heen gegaan destijds, maar wat ik er van ken vind ik toch wel erg leuk. Zijn deze Cd's nog een beetje verkrijgbaar?

avatar van thelion
herman schreef:
Zijn deze Cd's nog een beetje verkrijgbaar?

Oei daar vrees ik een beetje voor........
Wellicht via e-bay of zo..... ze staan ook nog op discogs maar daar zijn ze nog behoorlijk aan de prijs zeg maar.

avatar van T.O.
Ik vind die Outland-sound vooral erg leuk (en nostalgisch), zijn helaas niet zo veel individuele tracks die ik heel sterk vind.