The Shortwave Set - Replica Sun Machine (2008)

Electronic / Rock
Label: Wall of Sound

1. Harmonia (2:54)
  2. Glitches N Bugs (3:28)
  3. Replica (4:45)
  4. House of Lies (3:29)
  5. Now Til '69 (4:28)
  6. Distant Daze (2:03)
  7. No Social (2:53)
  8. Yesterdays to Come (3:50)
  9. I Know (4:15)
  10. Sun Machine (4:05)
  11. The Downer Song (3:04)
avatar van Herr Meijer
En dit is de zoveelste productie de laatste tijd van meneer Danger Mouse! En dan moet Beck nog uitkomen. Ik ben benieuwd ...

(verwijderd)
hij groeit eerste indruk was 3,5 maar hij begint steeds meer te landen.. deze plaat meegenomen afgelopen week uit platenzaak waar hij opstond en was direct verkocht.. nu zeker 15 luisterbeurten verder in 4 dagen tijd en het is gewoon genieten!

avatar van frankieman
Heel, heel sterk album. Het is nogal wat anders dan het meeste indie stuff maar dat maakt het natuurlijk alleen maar meer indie

Dat de invloeden van de jaren 60 zich niet beperken tot enkel songtitels(Now Til '69 geweldig nummer trouwens) is duidelijk te merken door het hele album heen. Hier en daar doet het me enorm aan The Velvet Underground denken

De Aeroplane remix van Now Til '69 benadert zo'n beetje de perfectie, veel mooier wordt muziek niet meer...

Ben wel benieuwd naar het origineel (en ook de rest van dit album).

avatar van Zwammer
Tja dat van die Aeroplane remix vond ik ook, maar het album zelf viel toch wat tegen.

Alleen het nummer No Social vind ik wel te pruimen.