Thalia Zedek Band - Liars and Prayers (2008)

Label: Thrill Jockey

8. Come Undone
  9. Green and Blue
  10. Stars
  11. Begin to Exhume
Tof, een nieuwe Thalia Zedek! Leuke verrassing, haar vorige plaat was erg mooi. De previews op de Thrill Jockey website klinken alvast veelbelovend. Deze gaat snel in bestelling.

avatar van Bart
Inderdaad, dit is een enorme verrassing. Ik had niet verwacht, dat het er ooit nog van zou komen. 'Trust Not Those In Whom Without Some Touch Of Madness' heb ik grijsgedraaid; een prachtig album. Laatst heb ik nog eens naar de schitterende nummers 'Sailor' en 'Since Then' geluisterd. Ze heeft een prachtige stem. Hopelijk heeft ook deze plaat weer dat trage, stuwende, zware geluid. Dan zit het helemaal goed!

Wow, hij is echt goed zeg! Ik heb 'm net uit het plastic getrokken en het is een heerlijk album. Het band geluid is weer erg mooi, het hoge Dirty Three gehalte en het donkere, zware geluid van het vorige album is ook hier aanwezig, maar dan nog iets voller. Erg onder de indruk tot nu toe!

avatar van Jazper
Nou, ik heb hem maar even beluisterd op de Thrill Jockey site, maar de jubelstemming komt bij mij toch niet. Het geluid komt weliswaar behoorlijk uitgebalanceerd op mij over, maar verder kan ik hier maar weinig mee. Ik vind het behoorlijk voorspelbaar. De zanglijntjes vind ik erg obligaat en eerlijk gezegd, de muziek verder neemt ook maar zeer zelden een verrassende wending. Nee, niet aan mij besteed.