De La Soul - De La Remix (1991)

Label: Tommy Boy

1. Jenifa (Taught Me) (4:47)
  2. Skip 2 My Loop (1:09)
  3. They Don't Know That the Soul Don't Go for That (3:26)
  4. Me Myself and I (Oblados Mode) (3:39)
  5. Freedom of Speak (2:54)
  6. Stricktly Dan Stucky (A Home Production) (0:42)
  7. Brain Washed Follower (3:03)
  8. Ghetto Thang (Ghetto Ximer) (3:55)
  9. Ain't Hip to Be Labelled a Hippie (1:55)
  10. What's More (2:11)
  11. The Mack Daddy on the Left (2:35)
  12. Say No Go [Say No Dope Mix] (6:09)
  13. Buddy (Native Tongue Decision) (7:16)
  14. Ring, Ring, Ring [Party Line Mix] (6:54)
  15. A Roller Skating Jam Named "Saturdays" [Dave's Home Mix] (6:24)
  16. Keeping the Faith [Just a Touch Mix] (5:38)
avatar van Yak
Yak
Hilarisch album, niet alleen is het muzikaal gezien geweldig maar je lacht je bovendien scheel om de stortvloed aan flauwe grappen. Onmisbaar album als je 3 Feet High & Rising en De La Soul Is Dead waardeert.

avatar van Jordy
Ik ga gelijk op zoek!

Deze remixes zijn nog relaxter dan de originele versies vind ik. Gewoon heerlijk! En de gesprekken zijn ook gevat en soms zelfs moralistisch (we don´t deal with all that materialistic shit´). Skip 2 my loop is zo´n superflauw nummertje waar je eigenlijk alleen maar om kunt lachen. Mijn eerste cd ooit...

avatar van Niek
Voor een eurootje op de kop getikt bij onze kringloop . Erg leuke plaat met ijzersterke finale van 5 absolute klassiekers in een nieuw maar toch vertrouwd jasje. Snap niet hoe dit zo laag gerate kan zijn. Perfect met dit weertje ook. Heel blij mee